Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szallona Mroovka

Ciąża a 30 rocznica ślubu rodziców

Polecane posty

Gość Szallona Mroovka

Jestem na samej końcówce ciąży. Niestety za miesiąc moi rodzice obchodzą 30.stą rocznice ślubu. Ja jestem jedynaczką, wiec cała organizacja na mojej głowie. Co można im kupić wkwocie powiedzmy do max. 500zł?

Gość Pietruchchco
Ja kupuję swoim staruszkom podróż do Wenecji ;) Ale ja mam o tyle dobrze, że składamy się z bratem i siostrom ,wiec jakoś damy radę finansowo.

Gość dellicje
moze zamów piekny portret ?? albo jakies wyjscie na impreze ??

Gość ndinzndinzndinz
To chyba Ty powinnaś najlepiej znać własnych rodziców. Może napisz coś o rodzicach, czy są aktywni fizycznie, czy lubią np. wyjścia na miasto, do restauracji? Moja koleżanka kupiła rodzicom wielkie zdjęcie z ich młodości w takiej ogromnej antyramie. Ponoć popłakali się ze szczęścia :))

Gość Malkontentna Jolka
Jezuuu, myślalam, że rodzice na 3o rocznicę ślubu zmajstrowali sobie bobasa hahahaha

Gość przykro czytac takie posty....
widać, że dziewczyna się interesuje tylko sobą. aż szkoda myśleć, co będzie jak rodzice poproszą o pomoc na stare lata. skoro już teraz księżniczka nie ma ochoty pomyslec o prezencie.

Gość lolllll
przykre że rozpatruj sprawę takiego wydarzenia z perspektywy problemu... pewnie sama jak problem w dzieciństwie się czuła i w ten sposób też na to patrzy!

Gość 8371910 aga
a ja myślę, że autorka to niezła egoistka, która myśli tylko o sobie, a los rodziców powiewa jej smętnym kalafiorem. ot, co!

Gość hihła
A co ma Ciebie obchodzić rocznica rodziców ???? Przecież to ich święto i niech sami coś robią, dlaczego na Ciebie ma spaść organizacja, przecież to jest święto małżonków i sami powinni sobie gdzieś wyjść, a nie że dziecko ma im organizować rocznicę.

Gość hihła
Mnie by też w końcówce ciąży nie chciałoby się rocznicy wielce organizować. Zresztą sami rodzice by nie mieli do mnie roszczeń co do takich przygotowań, jak bym była tuż przed porodem. Wystarczy jakiś gest, drobny upominek,życzenia, a święto rodzice powinni obchodzić sami, dla siebie.

Gość kropelka-dobrego-kleju
hihła, no chyba sobie żartujesz? Jak to "co ma ją obchodzić rocznica rodziców"?? Przeciez to jest rodzina! Gdyby moja córka w prezyszłości mnie olała w moje swięto to byłoby m izwyczjanie przykro. nie mowie o rocznicy 4, 17, czy 23, lecz o takiej fajnej okragłej.

Gość mamuta
my z mężem też w tym roku będziemy świętować 30 rocznicę ślubu.organizujemy ją sami i zapraszamy rodzinę i przyjaciół-ok.30 osób.Zapraszamy tylko tę część Rodziny,z którą utrzymujemy stały kontakt. órganizujemy sami bo czujemy się jeszcze w pełni sił.Córka napewno nam pomoże -, zaproszenia ,oprawa muzyczna a reszta to nasz problem. 30 lat wspólnie żyliśmy i pracowaliśmy więc możemy zaprosić gości-będzie msza w kościele, potem miniwesele a dla przyjezdnych gwarantowany nocleg w hotelu. to ma być dla wszystkich przyjemność a nie obciążęnie i dodatkowy wydatek. Zero prezentów- prezentem bęfdzie dla nas obecność naszych bliskich