Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majajgmajtp

komu dać ten telefon

Polecane posty

Gość majajgmajtp

mam taki problem, musze wybrac pomiedzy siostra a chłopakiem. Wygralam telefon, ale nie jest mi potrzebny bo mam swoj nowiutki i nie chce zmieniac, natomiast moj chłopak lat 26 napalil sie na niego bo jego troche sie zaczał sypac tzn czasem głosnik mu nie dziala i takie tam. Dalabym mu go bo mi nie jest potrzebny, ale mam mlodsza siostre lat 13 i ona ma taki stary telefon, a rodzice jej nie kupia, a chciałabym jej sprawic przyjemnosc, bo to jeszcze smarkula i niech sie cieszy, i mam dylemat co zrobic bo moj chlopak sie na niego napalil, ale takze pomyslalam o siostrze, w dodatku siostra nic o nim nie wie ze wygralam, ze chce go dac albo jej albo jemu i nie byloby jej przkro gdyby go nie dostala a mój chłopak o wszystkim wie

Gość Lilka..
ja bym dała siostrze, faceci się zmieniają dziś jestes z tym jutro z innym a siostre masz tylko jedną :)

Gość .luhg
siostrze daj

Zgadzam się z Lilką, chociaż zależy kim jest dla ciebie ten chłopak, czy długo z nim jesteś. Bo po pierwsze siostra nie wie o telefonie to jej nie będzie przykro, a chłopak może się obrazić jak dasz siostrze, no ale z drugiej strony to dasz chłopakowi a on za jakis czas odejdzie od ciebie to będziesz tego żałowała.

Gość Malwina2009
zdecydowanie siostrze, a na pogrosiku.eu znalazałm darmowe kosmetyki

Gość morticiaaaa
oczywiście że siostrze, niech się dziecko cieszy :P 26 letni chłopak się napalił? niech sobie kupi nowy skoro stary mu nawala, chyba w tym wieku zarabia i go stać a siostra jest zależna od rodziców.

Gość huhuhu
daj siostrze, nawet nie miej watpliwosci, a chlopak trudno niech sobie sam zarobi i kupi. Siostra bedzie miala wielka radosc, daje go jej i juz

Gość majajgmajtp
jestesmy razem prawie trzy lata, 31sierpnia 2013roku bedzie ślub. Nie chce wybierac pomiedzy nimi, jednak uważam ze jego stac zeby sobie kupic, a siostra to gówniara, jest zależna od rodzicow i oni jej nowego nie kupia. Chłopak powiedział mi żebym jej dała, ale wiadziałam źe przykro mu było i dlatego mam dylemat

Gość majajgmajtp
tym bardziej że w tym roku zaczyna budowe domu, tak własnie on zaczyna a nie my, mimo tego nigdy nie powiedział o nim że to jego dom, zawsze mówi nasz, wszystkie pieniadze jakie zarabia własnie na niego odkładał, ja w tym roku kończe studia, poszukam pracy i tez zaczne mu pomagac przy tej budowie bo jak do tej pory wystarczało mi jedynie na utrzymanie siebie, studiuje 100km od domu

Gość Aga123123321
daj siostrze:) przecież w powodu telefonu nie rozstaniecie się:)

Gość kmajam
wiadac dobry ten chlopak ale telefon siostrze podaruj

Gość Aga123123321
a on jaki telefon? albo tak: powiedz swojemu chłopakowi żeby dał Twojej siostrze telefon a Ty mu daj ten wygrany:)

Gość akarara
siostrze

Gość ja bym dała chłopakowi
- siostra nic nie wie o wygranej i nie będzie jej przykro - po co 13-latce wypasiony telefon? żeby dostała w łeb gdzieś na ulicy? ma telefon do dzwonienia do rodziców w razie czego i do smsowania z koleżankami i to wystarczy

Gość zrób tak
sprzedaj i kup dwa tańsze i podzielisz tak ze każdy bedzie zadowolony

Gość problem515
zachowaj dla siebie

Gość Ja bym 13-latce
Nie dała nowego telefonu.Chodzi o taki ''nowoczesny'' :). Po co jej on?Ktoś tak dobrze napisał i ja pomyślałam o tym samym czytając twój topik że daj narzeczonemu nowy a siostrze tamten jego.Wiem co mówię też mam siostrę.Roztrzepaną 13-latkę:)

Gość mamimjgmam
trzynastolatki pstro w głowie maja jeszcze, twojemu chłopakowi bardziej sie przyda

Gość zepsyta spacerówka
siostrze daj, nowy telefon poslyzy jej dlugo, tym bardziej ze rodzice nie kupia jej nowego. telefon dla mlodziezy to wyznacznik wartosci, wiem ze nie powinno tak byc, ale bedzie miala sie czym pochwalic, i oczyswiscie "urosnie" w grupie kolezanek:) z pewnoscia bedzie ci wdzieczna. a chlopak powinien zrozumiec. no chyba ze materialista, to juz inna sprawa. mysle ze chlopak na twoim miejscu oddalby telefon siostrze.

Gość damazłonoga
chłopakowi, siostra jest za młoda

Gość moja odp to.
a jak chłopak cie zostawi to bedziesz żałowac, siostrze lepiej