Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bccbncnn

Jakie bolerko do tej sukni?

Polecane posty

No i myślisz że Ty skoro starasz się być lepszą masz prawo wytykać błędy innym? Ślubniczka mniej internetu, a więcej pracy nad samodoskonaleniem się.

Jakie brednie? Wiara w zabobony to grzech, a wyraźnie napisałaś że jesteś przesądna. O przed ślubnym dziecku nie wspominając.

no oczywiscie ty jesteś doskonała, gratuluje moim zadaniem jest jak ktoś płacze pomóż mu twoim zadaniem jest jak ktoś płacze to mu dokopać, i doskonale dałaś tego tutaj przykład, dalej juz mnie nie sprowokujesz

Jaki przykład? Wytkałaś komuś brak kultury i poszanowania dla religii, a sama nie widziałaś. Nic sobie sobie sama nie zmyśliłam i nikomu leżącemu to nie dokopuje. Bo jak dla Ciebie nie przyznawanie komuś racji i posiadanie mocniejszy argumentów to dokopywanie komuś to zapraszam na kozetkę do psychologa. O swojej doskonałości nigdzie nie pisałam i nikomu braku kultury czy szacunku nie wytykam.

Gość tak sobie myślę...
"a widzę u siebie ze mi sie to wszytsko po w pożadku poukładało" i weź to zrozum? może jak masz tyle wolnego czasu to nad językiem polskim popracuj

Gość tak sobie myślę...
z ortografią włącznie

ksiedzem nie jesteś, a o naszym życiu duzo rozmawialismy z ksiedzem, duzo nam pomógł, pomógł mi takze podnieść sie po śmierci bardzo ważnej mi osoby, i wtedy Bóg pozwolił mi mieć dziecko, i ono pozwoliło mi żyć dalej, a teraz dążymy aby byc wirzącymi, bo moje życie było różne, córkę wychowuje w pełnej wierze, i wiem ze po ślubie bedziemy jeszcze szczęśliwsi bo w końcu bedziemy mogli przyjać komunie świetą bo tego mi do szczęścia teraz brakuje

Bardzo nie zdecydowaną osobą jesteś raz wierzysz w przesądy, a potem jesteś praktykującą katoliczką, raz komuś wytykasz wady, a później piszesz że chcesz pomagać leżącym. Może zdecyduj się na jakąś postawę.

Gość siłowienna maniaczka
OMG jak ona pierdoli :o

Gość w p
ślubniczka daj spokój z jakimiś tam kijkami czy badylkami one i tak nie rozumieją pewnych rzeczy, tak już mają i to ich problem nie Twój, daję głowę że nie chadzają w takie miejsca jak kościół, dlatego wydaje im się, że mogą paradować z gołymi doopskami WSZĘDZIE a jeśli chodzi o sedno tego topiku, to mnie się podoba do tej sukni to koronkowe bolerko, jest śliczne, sukienka także

Ah zapomniałam że to Bóg najpierw obdarza dzieckiem potem należy wziąć ślub. Większość ludzi przeżyła śmierć bliskiej osoby, babci, dziadka czy rodziców ale nikt w taki sposób się nie usprawiedliwia. No weź pomyśl nad takim przykładowym tłumaczeniem "Umarła mi babcia, to chodź zrobimy sobie dziecko dla pocieszenie" Bez sensu prawda?

Gość tak sie pytam
ja pier... kto pisal o paradowaniu z golym dupskiem zapytalam tylko czy koniecznie trzeba miec bolerko wez moze przeczytaj to od poczatku

w p polecam czytanie ze zrozumieniem bo o tym czy wypada czy nie nic nie pisałam. Ale o tym że hipokrytka Ślubniczka wytyka coś komu a sama kołka u siebie nie widzi.

Gość tak sie pytam
brak bolerka w kosciele nie swiadczy o braku kultury bo jak ktos nie chce to go nie zaklada a ty wytknelas mi to ze nie mam kultury pozniej ze poszanowania dla religii bo gole ramiona w kosciele

I napisałaś że jesteś przesądna. Czy po tym jak Ci wkleiłam Twoją wypowiedź dalej się wypierasz. Zapytaj swojego księdza czy można być przesądnym dla zabawy.

moje życie sie potoczyło tak nie inaczej, nie załuje że mam dziecko, bo to dar od Boga, chcę wrócic na dobrą drogę, mieć slub koscielny, a dla was to xle, chcę życ w wierzę, wy mnie wyzywacie, idźcie sie leczyć koniec tej dyskusji, z TAKIMI IDEAŁAMI JAK WY nie bedę rozmawiać,

Gość tak sie pytam
narazie to tylko ty mnie obrazilas zarzucajac brak kultury i brak poszanowania dla wiary

Wklej mi tu choć jeden przykład gdzie Cię wyzwałam. Przyznam Ci wtedy rację :D

Polecam słownik wyzwisko to na przykład "Ty suko" a to że jesteś hipokrytką to niezaprzeczalne.

Nikt autorce nie kazał iść z gołymi ramionami a te że ktoś jej napisał że nie podoba mu się bolerko nie oznacza że nie mógłby założyć coś innego zamiast.

Jak się nie ma sensownych argumentów to faktycznie to jest strzępienie języka.