Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bccbncnn

Jakie bolerko do tej sukni?

Polecane posty

Widzisz, bo Ty chyba nie za bardzo wiesz co to znaczy. No tak toć to każdy katolik musi być przesądnym.

Gość w p
tak sie pytam ja pier... kto pisal o paradowaniu z golym dupskiem zapytalam tylko czy koniecznie trzeba miec bolerko wez moze przeczytaj to od poczatku Kijeczek w p polecam czytanie ze zrozumieniem bo o tym czy wypada czy nie nic nie pisałam. Ale o tym że hipokrytka Ślubniczka wytyka coś komu a sama kołka u siebie nie widzi. w przeciwieństwie do was moje drogie nie mam czasu na czytanie byle czego w całości, to jedno. po drugie nie pisałam tylko o kijaszku czy jak ci tam ale też o osobach tobie podobnych, a o moje zrozumienie tekstu na twoim miejscu nie martwiłabym się, martw się raczej o swoje rozumienie i tolerancję dla drugiej osoby np takiej jak ślubniczka, bo tego masz wyraźny deficyt

Gość kojeczek !!!!!!!!!!!!!!
KIJECZEK KIJECZEK KIJECZEK KIJECZEK ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo,ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo,ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo,ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo,ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo,ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo,ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo,ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo,ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo,ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo,ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo,ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo,ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo,ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo,ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo,ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo,ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo,ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo,ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo,ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo,ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo,ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo,ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo,ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo,ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo,ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo,ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo,ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo,ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo,ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo,

Gość chyba nie pojde...
14:25 [zgłoś do usunięcia] tak sie pytam tak samo za granicą, chcący wejść do świętego miejsca nie można mieć gołych ramion a nogi tylko do kolan,

Gość tak sie pytam
nie musze brac slubu koscielnego bo to nie przymus wiec nie musze zakladac bolerka, a na sluby znajomych i rodziny chodze i bolerka nie zakladam i to nie swiadczy o tym ze nie mam kultury

Gość kijeczek !!!!!!!!!!!!!!
ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo,ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo,ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo,ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo,ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo,ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo,ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo,ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo,ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo,ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo,ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo,ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo,ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo,ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo,ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo,ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo,ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo,ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo,ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo,ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo,ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo,ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo,ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo,ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo,ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo,ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo,ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo,ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo,ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo,ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo, ty głupia k.urwo,

Deficyt dla osoby która piszę że jest przesądna i jest katoliczką. No to albo jedno albo drugie. A i widać co jaki niski poziom ktoś sobą reprezentuje. Do tego się zniżać nie będę.

Gość no tak, hahahahahaah
bo lepiej być taki jak kijeczek, bym sobie wolała w łeb strzelić,niż być takim pustakiem, i pojebusem,

Ślubniczka pisz pod swoim nickiem i tak się bardziej pogrążyć nie możesz.

Gość tak sie pytam
no i teraz wyszlo kto tu kogo obraza

tak sie pytam mnie to nie rusza. Bo sensownych argumentów użyć nie potrafią.

a tobie o co chodzi?? moje dziecko chciało jeść, wiec poszłam, nie wolno?? a widać ze ktoś cie nie lubi to od razu ja??? dziewczyno opanuj sie,

Wiesz to może poświęć temu dziecku trochę więcej czasu niż tylko takie krótkie przerwy na jedzenie. Lubi nie lubi, nikt mnie nie zna. Ja swojego życia tu nie opisuje.

Gość tak sobie myślę...
hehe dziewczyna zadała pytanie o bolerko :) to się mocno zdziwi jak zobaczy ze już 4 strony odpowiedzi :D

Gość tak sie pytam
dziewczynko, żal mi ciebie wiesz?? bo widać ze upajasz sie obrażaniem innych, a czym ona cie teraz obrazila?

Tak strasznie Cię obraziłam bo wkleiłam Twoją wypowiedz w której piszesz że jesteś przesądna i skonfrontowałam to z tym jak praktykujesz swoją religie. Oj dziewczyno brak Ci sensownych argumentów.

Gość w p
Kijeczek Deficyt dla osoby która piszę że jest przesądna i jest katoliczką. No to albo jedno albo drugie. A i widać co jaki niski poziom ktoś sobą reprezentuje. Do tego się zniżać nie będę. być może niektórzy uważają mnie za osobę ograniczoną ;) :D ale na Miłość Boską o co ci chodzi z tym deficytem??? pisałam o tolerancji..............

Nie wytykam Ci żadnego ograniczenia. O deficycie tolerancji sama pisałaś.

A o tym niskim poziomie miałam na myśli osobę która bez jakiegokolwiek poparcia w argumentach nazywa mnie kurwą.

Oh żeby to tak prosto było Ty się Ślubniczka tak plączesz w swoich odpowiedziach.

Gość mmLena07
widzę, że dużo hipokrytek tu się wypowiada. Biorą ślub kościelny, więc widać są wierzące, a nie rozumieją, że trzeba mieć ramiona okryte z szacunku do miejsca. Hipokryzja! Widziałam jedną laskę biorącą ślub w sierpniu, bez żadnego okrycia, do tego bez welonu, z wysoko spiętymi włosami, ale miała pecha :P pogoda się masakryczna zrobiła, zimno, zaczął lać deszcz, a ona jak jakaś kretynka wyglądała. Nie wspominając, że idiotka nie umie się ubrać do kościoła, okryć w miejscu świętym. Po co takie biorą ślub kościelny? Przynajmniej wspomnianym przypadku zemściła się bezmyślność i nieźle musiała zmarznąć. Tym bardziej, że kościół taki duży, zimny w środku, nawet latem. :D Jak ktoś nie rozumie, co to kultura i że trzeba się umieć ubrać do kościoła, to i nikt nie przetłumaczy. Taka idiotka i tak będzie się uważać za najmądrzejszą... próżna panna młoda, pewnie chciała tylko pokazać jak ma ładne ramiona i dekolt, pusto w głowie, jednym słowem.

Gość tak sie pytam
widzę, że dużo hipokrytek tu się wypowiada. Biorą ślub kościelny, więc widać są wierzące, a nie rozumieją, że trzeba mieć ramiona okryte z szacunku do miejsca. ja napisalam ze nie biore slubu koscielnego bo jestem nie wierzaca

Gość tak sie pytam
no tak hipokryzja jest pojscie do kosciola z odkrytymi ramionami ale uprawianie seksu przed slubem nie

Gość mmLena07
"no tak hipokryzja jest pojscie do kosciola z odkrytymi ramionami ale uprawianie seksu przed slubem nie " - oczywiście, że też. Gdzie napisałam, że nie? Co ma jedno z drugim wspólnego? Akurat odkryte ramiona w kościele, to wyraźny objaw próżności, przed całą rodziną, a jak wiadomo, próżność, to jeden z grzechów głównych.

Gość tak sie pytam
jak juz pisalam nie biore slubu koscielnego ale chodze jako zwykly gosc weselny i nawet jesli mam sukienke na cienkie ramiaczka i nie zakladam bolerka to co to ma wspolnego z proznoscia??? albo brakiem kultury czy tez brakiem poszanowania dla wiary której ja nie wyznaje. Dodam ze nie modle sie tam tylko stoje i slucham kazania i przysiegi.