Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bccbncnn

Jakie bolerko do tej sukni?

Polecane posty

Gość zadne bolerko...
to nie jest rok 1999 zeby nosic bolerka.

Gość bccbncnn
Nie pytam o to ktory mamy rok tylko ktore bolerko bedzie lepiej pasowac. Umiesz czytac?

Gość EdziaW,,,
zadne bolerko... to nie jest rok 1999 zeby nosic bolerka. a co ma założyć? moze futerko,co? haha autorko suknia jest b.zdobna więc mysle,ze klasyczne,satynowe bolerko w zupełnosci wystarczy-koronka w tym wypadku to by było już za duzo.

w kościele ramiona muszą być zakryte, wg mnie bolerko całe, nie koronkowe, najlepiej coś podobnego z materiału jak suknia, żeby razem wszystko dobrze wyglądało,

Gość tak sobie myślę...
A kiedy ten ślub?

Gość tak sie pytam
dlaczego w kosciele ramiona musza byc zakryte? a jak jest masakrycznie goraco to tez trzeba miec bolerko zeby sie dobrze spocic?

muszą ramiona być zakryte w kościele, przecież tego wymaga kultura w miejscu świętym, tak samo za granicą, chcący wejść do świętego miejsca nie można mieć gołych ramion a nogi tylko do kolan,

Gość tak sobie myślę...
Nic nie muszą, ew. "wypadałoby" anie nie muszą byłam na 2 weselach w lato i żadna PM nie miała jakiegoś tandetnego "bolerka"

Gość tak sie pytam
tak samo za granicą, chcący wejść do świętego miejsca nie można mieć gołych ramion a nogi tylko do kolan, sory ale nie rozumiem o co chodzi w tym zdaniu

Gość tak sie pytam
nogi tylko do kolan, tzn tego nie rozumiem

Gość siłowienna maniaczka
Bolerka królowały u schyłku ubiegłego stulecia;)

Gość tak sie pytam
ja tez bylam na slubi egdzie mloda nie miala bolerka bo bylo strasznie goraco i jakos nikt uwagi jej nie zwrocil wiec dlatego zastanowilo mnie to ze trzeba i koniec

do tak sie pytam Popierdoliło ci sie z meczetem:)

sorki, tak sie pytam, to było do Slubniczki;)

Gość tak sie pytam
do tak sie pytam Popie**oliło ci sie z meczetem niby o co ci chodzi ja tylko zapytalam dlaczego koniecznie trzeba miec bolerko wiec co to ma wspolnego z meczetem?

czepiacie sie aby ramiona były zakryte to wymaga kultura a że inni jej nie mają to nie moja wina, róbcie jak chcecie, możecie nawet z golym tyłkiem iść do koscioła,

Gość przeciez to normalne
ja na swoim slubie nie mialam bolerka, gole ramiona i jakos nikt mnie nie wygonil z kosciola:P i te dziewczyny u ktorych bylam na slubie tez nie mialy bolerka

Gość tak sie pytam
aby ramiona były zakryte to wymaga kultura a że inni jej nie mają to nie moja wina, róbcie jak chcecie, możecie nawet z golym tyłkiem iść do koscioła, to jesli ktos nie ma bolerka tzn ze nie ma kultury? bo to wynika z twojego zdania

jedźcie do np. rzymu, czy was wpuszczą do miejsc świetych w skąpym podkoszulku??? to nie musi być bolerko, moze być szal co koliwiek ale żeby cos było,

Gość wredna menda
Eee tam się czepiacie dziewczyny. Niby niemodne, a wiele panien młodych je nosi :P Moim zdaniem lepiej pasuje to z materiału. Poza tym w kościele wypada mieć ramiona zakryte, aczkolwiek wiele panien tego nie robi. No cóż - ja tam wielce praktykująca nie jestem, ale to mi się nie podoba. Normalnie w kosciołach , czy meczetach, czy innych świątyniach nalezy być przyzwoicie ubranym, a nie roznegliżowanym i upał nie ma nic tu do rzeczy. Ale to jest moje zdanie.

Gość tak sie pytam
no oczywiscie bo szacunek do religii zalezy od ubrania hehehe

POLEGŁAM:):):):):):):):) szkoda że drugi link nie działa:(

Gość tak sie pytam
slubniczka pokaz swoje bolerko

Gość tak sie pytam
dziala tylko trzeba spacje usunac miedzy 6 a 2

Gość tak sobie myślę...
to 1 wymiata!!!

Ślubniczka Ty też za dużo poszanowania dla religii nie masz bo bierzesz ślub kościelny i jednocześnie wierzysz w zabobony.

tak poprzez odpowiedni ubiór dajesz przykład, super, pójdziesz do kosciola się pomodlić w mini i bluzką z duzym dekoltem??ja napewno sie tak nie ubieram ale jak wam nikt nie wpoił jak sie ubierać do poszczególnych miejsc to co poradzic, a dziwić sie ze że kolejne pokolenia są coraz gorsze jak biorą przykłady ze starszych