Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość acyrtappepe

Jak sie zmienic ?

Polecane posty

Gość acyrtappepe

Witam! Moim problemem jest to, ze czasami jestem za bardzo natretna , upierdliwa co denerwuje mnie i mojego partnera. Wczoraj wlasnie przez to sie poklocilismy poniewaz on zmeczony po calym dniu chcial sie polozyc przytulic do mnie i obejrzec cos w telewizji. Wiem, ze zle zrobilam poniewaz powinnam mu dac odpoczac a ja zaczelam go meczyc i to stalo sie w koncu natretne. On sie wkurzyl strasznie dodal ze to nie pierwszy raz tak sie zachowuje jakby do mnie nic nie docieralo ... Bardzoo mi z tym zle wiem, ze zle sie zachowalam i wgl ze go meczylam bez powodu...Chcialabym sie zmienic bardzo tego chce tylko nie wiem od czego zaczac .. jestem tez bardzo nerwowa Nie wiem co mogloby mi pomoc ... moze wy wiecie ? jesli tak to prosze o jakies rady bo nie chce rozwalic sobie zwiazku przez to ... HELP! Dodam ze nie chce tego robic dla kogos tylko dla siebie bo najpierw cos zrobie a pozniej tego zaluje i to wszystko wina tego ze jestem upierdliwa ... ;/

Gość acyrtappepe
Nie potrzebuje porad od idioty z gimnazjum

Gość acyrtappepe
Teksty typu wymien mozg mozesz wsadzic sobie do kieszeni nie umiesz odpowiedziec na temat powaznie to nie odpowiadaj wcale. PROSTE

nie umiesz odpowiedziec na temat powaznie to nie odpowiadaj wcale. PROSTE na powazne tematy odpowiadam powaznie, na niepowazne odpowiadam rownie niepowaznie. PROSTE

Gość mamaIGUNI
mam podonie. wiesz ja zaczelam troche dusic w sobie te moje emocje,ktore wyladowywalam na biednym mezu:P:P poprostu powstrzymaj sie od komentarzy,zbedych gestow-zapytaj jak bylo w pracy zaproponuj cos do jedzienie picia,moze jakis masazyk faceci uciekaja od takich kobiet zołz:P wiem bo sama taka jestem ale udalo mi sie zmienic trzymajac dla siebie pewne uwagi:P

Gość acyrtappepe
Super najlepiej nie wypowiadaj sie wcale

Gość acyrtappepe
Chyba tez czasem bede musiala siedziec cicho ii nie mowic zbednych rzeczy

Gość acyrtappepe
Nikt Cie nie zmusza wypowiadac sie na kazdy temat !

Gość acyrtappepe
Kwl

Gość mamaIGUNI
czasem rozmawiam z innymi facetami i mowia ze szukaja kochanki bo" 1,zona ma ciagle o cos pretensje, 2.uzala sie nad soba cigale i jęczy,jojczy 3. facet czasem potzrebuje nic nie mowic,tylko ogladac tv nie zamienajac slowa z ukochana 4.brak seksu

Gość acyrtappepe
Powiem ci, ze u mnie to troche nawala punkt 3 heh nie jojcze i nie mam do niego pretensji seks jest zajebisty moj facet sam tak mowi chodzi mi tu o to ze jak siedzimy i on jest zapatrzony w tv to ja mam byc cichoo

Gość mamaIGUNI
ale zawsze tak jest??

Gość mamaIGUNI
z regoly faceci nie lubia rozmawiac,szczegolnie jak wracaja po ciezkim dniu w pracy. facet mało mowi ale duzo robi:D a kobiety odwrotnie taka juz nasza natura-gadac gadac gadac :D:D

Gość acyrtappepe
No tak bo naprzyklad leci mecz i ja cos bede do niego mowic to on do mnie cicho i wgl a ja nie umiem tak siedziec cichoo heh wiem to choree zamkne sie wkoncu i wgl ale drazni mnie too tak jakby tv bylo najwazniejsze na swiecie

Gość acyrtappepe
No w sumie racja .. on rozmawia ze mna itd ale jak juz oglada cos a ja sie odezwe to zaraz cicho badz meczysz mnie bla bla

Gość mamaIGUNI
ja tez tak myslalam,"nie chce ze mna gadac co to za zwiazek itp" ale nie przejmuj sie,taka ich natura,ja tez jestem gadula:D a mecz ogladamy razem i ciagle kometuje co sie dzieje chyba mu to nie ptrzeszkadza. ale np jak ja cos robie i on do mnie gada(choc zadko jest taka sytuacja) to tez mnie to drazni

Gość acyrtappepe
No ja chcialabym sie zmienic nie "meczyc" go tak heh tylko nie wiem jaak :P