Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JESTEM- ZŁA

DAWNA KOCHANKA WYSŁAŁA MĘŻOWI KARTKĘ URODZINOWĄ a on to ukrył

Polecane posty

Gość JESTEM- ZŁA
Kochany czyżby solidarność prostat??

Gość chyba nie pojde...
jak worci z rpacy ,bedziecie ejsc kolacje czy ogladac film to nagle znienacka rzuc@ ''dlaczego nie wyrzuciles kartki?'' on powie: 'jakiej kartki?'' a ty: kartki z zyczeniami od A. dlaczego jej nie wyrzuciles?'' i wtedy sie dowiesz. osobiscie uwazam ,ze facet powinien ta kartke zniszczyc jak tylko ja dostal.

Gość JESTEM- ZŁA
Zawsze Szczery Jestem pod wrażeniem twojej inteligencji Co za błyskotliwość!!

Gość JESTEM- ZŁA
Skarbie Szczerozłoty i Złotoustny czyżbyś się zdenerwował? A gdzie twoje poczucie humoru? Twój dystans i luz? Obraziłam cie Królu Kafeterii? Wybacz.Wybacz . Wybacz

Gość JESTEM- ZŁA
Szczery Szczerze- napisz mi coś jeszcze Brakuje mi twoich inteligentnych rad i ciętych, ostrych komentarzy

Gość JESTEM- ZŁA
A teraz poważnie Nie byłabym zła gdyby pokazał mi tę kartkę a terz mam zal do niego że to ukrył a nie powinien

Gość i co planujesz zrobić
zadzwon do niej

Gość JESTEM- ZŁA
Zadzwonię i co jej powiem? To bez sensu

sprawa jest prosta jak konstrukcja cepa rozmowa z gosciem i wysluchanie wyjasnienia, odpowie z sensem decyzja co zrobic, zacznie sie motac decyzja powinna byc jasna

Gość i co planujesz zrobić
zeby jej powiedziec zeby sie odpierdolila od jej meza

zeby jej powiedziec zeby sie odpie**olila od jej meza moze jeszcze niech powie, zeby nie zmuszala jej meza do przechowywania kartek z zyczeniami :-)

Gość JESTEM- ZŁA
Szczerze ( oj bez złośliwości) mówiąc nie mam za bardzo ochoty słuchać jej jazgotu

Gość tak was czytam
tak czytam ten temat, szczegolnie wpisy autorki i zawsze szczerego i mysle ze baby sa naprawde zidiociale czy ty tepa strzalo nie rozumiesz ze kazdy normalny facet mialby na taka kartke wyyjebane i wyrzucil ja do kosza? tym bardziej zeby zona jej nie zobaczyla? naprawde nie rozumiesz ze twoj mezulek dalej roocha swoja kochanice a ty debilko martwisz sie o brak szczerosci w zwiazku ? ja jebieee

Gość JESTEM- ZŁA
Do Szczerego Taki Mądry, grzeczny Chłopiec a sugeruje mi robienie takich brzydkich rzeczy jak mówienie do kobiety aby się odpier....nawet jeśli jest to była kochanka męża To bez klasy i mało eleganckie Wymyśli coś lepszego Wujku Szczera Rada W końcu jesteś Królem Kafeterii

Gość Justyna naturalna blondyna
Gdyby miał co ukrywać, zadbałby, żebyś nie znalazła tej kartki.

Gość też mi problem....
Sama sobie bata na siebie ukręciłaś. Tak się kończy wybaczanie zdrad i trzymanie kurczowo faceta. I co obiecał i dotrzymał widzę obietnicy. Szczery jak cholera nawet o głupiej kartce nie powie. A Ty życia nie masz tylko szpiegowanie i wymysły nawet na kafe. Jak nie jedna to druga widać przypadła mu ta kartka do gustu odżyły stare wspomnienia......

Gość JESTEM- ZŁA
Tak was czytam: FAktycznie nie pomyślałam że mój meżuś roocha kochanicę Przecież to takie proste i oczywiste Dzieki za podpowwwiedź sama bym nigdy na to nie wpadła

Gość tak was czytam
justyna naturalna blondynka - kolejna debilka przypominam ci ze ze zdrada autorki tez sie nie afiszowal a jakos sie dowiedziala, jeszze napisz ze trzymal ta kartke w takim miejscu celowo bo chcial zeby sie dowiedziala a nie wiedzial jak powiedziec

Gość tak was czytam
jak widac masz problemy z pogodzeniem sie z rzeczywistoscia, piszesz na forum, pytasz o rade, a pozniej nie umiesz sie pogodzic z krytyka innych, udzielasz jakis pseudosarkastycznych odpowiedzi osobom ktore cie krytykuja, sama nie wiesz czego chcesz

Gość Justyna naturalna blondyna
Jak dla Ciebie zwykła kartka z życzeniami jest niepodważalnym dowodem zdrady, to nie mamy o czym dyskutować. Wspołczuję tylko Twojemu partnerowi.

Gość JESTEM- ZŁA
Zawsze Szczery Wujku Szczera Rada jestem idiotką!!Jak to odkryłeś??Mój Boże! Nie zrównam się nigd z tobą ani kulturą , ani inteligencją ani dowcipem Coś jeszcze mądrego chciałeś napisać Wujku ( Cioto) Szczera Rada?? Bo strasznie mnie nudzisz Wujku

Gość njdsjbfcsf
janusz desznik pisał że zawsze szczery puścił się po pijaku z inną i zdradził żonę która jak się o tym dowiedziała to wyjebała go z domu 😴

Gość JESTEM- ZŁA
Szczery jesteś WIELKI KRÓLU KAFAETERII NORMALNIE KOCHAM CIE