Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szyferek

implanty - wiecie coś o tym?

Polecane posty

Gość Karolina

Jeśli chodzi o powiększanie piersi za pomocą implantów to mogę polecić dr Joannę Jędrys z Krakowa , gabinet DBAJ O PIERSI. Pani dr bardzo ładnie mi wykonała powiększenie piersi, mają ładny kształt i wielkość o takiej jak marzyłam, a przy tym przemiła osoba godna polecenia

Gość Kamińska

Najlepiej zapisać się na konsultacje i wszystko omówić ze specjalistą, to najrozsądniejsze rozwiązanie. Ja tak pojechałam do Łodzi do Dermedu do doktor Żukowskiej. Świetna kobieta - dzięki niej mam piękne piersi i dobrze dobrane implanty 

Gość Mariola

U mnie implanty piersi bardzo dobrze się sprawdziły, biust wyglada bardzo ładnie, uniesiony i powiększony. Zabieg wykonywałam w klinice Galena w Bielsko Białej https://klinikagalena.pl/  i musze powiedziec , że bardzo ładnie mi zrobiono go. Klinikę mogę jak najbardziej polecić

Gość Monika

Powiększyłam piersi za pomoca implantów u dr Aldony Stachury z Krakowai wyszły rewelacyjnie. Bardzo ładnie mi je zrobiła, sa ładnie powiększone i mają ładny kształt a, a przy tym wygladają bardzo naturalnie

Gość Madzia 0990
Dnia 30.04.2019 o 11:21, Gość Monika napisał:

Powiększyłam piersi za pomoca implantów u dr Aldony Stachury z Krakowai wyszły rewelacyjnie. Bardzo ładnie mi je zrobiła, sa ładnie powiększone i mają ładny kształt a, a przy tym wygladają bardzo naturalnie

A jakie masz implanty? Ja mam Motiva Ergonomix i jestem naprawdę w szoku, ze piersi z implantami moga tak naturalnie wygladac! Tez robilam w Krakowie, ale u dr Raczkowskiej 🙂 

Dnia 2.05.2019 o 15:48, Gość Madzia 0990 napisał:

A jakie masz implanty? Ja mam Motiva Ergonomix i jestem naprawdę w szoku, ze piersi z implantami moga tak naturalnie wygladac! Tez robilam w Krakowie, ale u dr Raczkowskiej 🙂 

Ja też mam te implanty od Motiva! Są super 🙂 Robiłam 2 lata temu, a ty?

Gość Arleta99

Ja mam Motiva, ale Matrix :) sa miekkie w dotyku i bardzo dobrzw mi sie je "nosi" :)

Gość Kamila

Mi bardzo zalezało na powiększeniu piersi, swoje miaam bardzo małe, nawet nie mogłam ubrac ładnej ...enki albo bluzki z dekoldem. Dzięki temu zabiegowi czuje się bardzo kobieco i moja samoocena bardzo się poprawiła. Zabieg wykonałamw  klinice Galena w Bielsko Białej https://klinikagalena.pl/ i bardzo jestem zadowlona , że tam trafiłam.