Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona kura domowa

Moj mąż ma utrzymanke!!!!!!!

Polecane posty

Ratunku!!! Co mam robic dzis sie dowiedzialam ze spotyka sie ze studentka i wynajmuje jej mieszkanie za sex!!! Znalazlam rachunek za prad! Poszlam tam i mi otworzyla dziewczyna w wieku naszego syna!!! Moj maz nie zaprzeczyl! Mam go zostawic? Co ja teraz zrobie?

Gość xxggffrreeuu
Gdzie jest ta garsoniera?

Gość ale podpucha
1/0

W centrum miasta, kolo uniwersytetu!!! Tam czynsz musi kosztowac majatek a do mnie mial pretenje ze wydaje jego pieniadze na siebie!!! Potrafil mi wyliczac zakupy na obiad a utrzymuje jakas dziwke

Gość xxggffrreeuu
Ale w jakim mieście?

Gość trollo
jeżeli to nie prowo, to rozwiązanie jest bardzo proste: zakładasz sprawę o rozwód z orzeczeniem o winie. Jeśli zgromadzisz dowody to masz go w garści. Wtedy jeszcze wystarasz się o alimenty na syna oraz NA SIEBIE - bo to on ponosi winę za rozpad Waszego małżeństwa. I Ty jesteś ustawiona, a on ma studentkę z głowy, bo już mu nie starczy. I mimo, że jestem facetem to uważam, że takich skurwysynów należy puszczać w skarpetkach. Źle Ci z żoną, masz ochotę na nowy model to rozwiedź sie do kur wy nędzy, a nie oszukujesz kogoś, komu przysięgałeś wierność i uczciwość małżeńską. Ludzie naprawdę nie mają honoru za grosz i własnym słowem sobie dupy podcierają

Tak zwykle bywa! Ale to oznacza ze brakuje mu seksu i to bradzo ! wiec dlaczego z nim nie spisz lub nie prowokujesz aby sie z toba bzykal?

Gość wybaczy i zostanie z nim
ZOSTAW GO, NATYCHMIAST, moj ojciec jak milalam 7 lat dostal mieszaknie trzypokojowe z kopalni, dlatego ze mial mnie i matke. Nie przyznal sie do tego, tylko z kolegami z kopalni, sprowadzal sobie dziwki i tak balowal. Jeden z jego kolegow go zglosil, ze nie przeznacza tego domu na mieszkanie z nami i to mieszkanie mu zabrali. Moja matka w rozpaczy byla, wystawila mu nawet walizki za drzwi, ale mu wybaczyla. TO BYL BLAD CALEGO JEJ ZYCIA, przez to znisczyla tez moje zycie. Bo moj ojciec stal sie potem najgorszym skurwysynem na swiecie, zneczal sie nad nia i nade mna, ma,o tego od 11 roku zycia molestowal mnie seksualnie, a moja matka udawala ze tego nie widzi, tylko zachodzila z nim w kolejne ciaze, a ja musislam sie tymmi dzecmi potem zajmowac. Ucieklam z domu maja 18 lat z jedna torba, jak jakbym pochodzila z domu dziecka. JA TAKI SKURWIEL JEST TAK BEZCZELNY, zeby za twimi plecami kogos, a szczegolnie jakas studentke utrzymywac, to jest to skuwiel i zlodziej. TRAKTUJ GO JAK ZLODZIEJA, bo zamiast przeznaczac kase na wasze wspolne zycie, wydaje na kogos obcego to tj by okradal ciebie. USAMODZIELNIJ SIE I UCIEKAJ, ALBO JEGO WYPIERDOL, bo wierz mi mozesz skonczyc tj moja matka, ALE CIEBIE MI NAJMNIEJ ZAL, najgorzej maja potem wasze dzieci...

i bardzo dobrze, że ma ! niech sie zabawia póki może. Zycie jest zbyt krótkie by przejmować się głupotami :D trzeba się bawić :D