Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Draamionaa

Lot samolotem

Polecane posty

Gość Draamionaa

OD kilku tygodni mnie to dręczyy , ii nie wiem zabardzo co robic , mieszkam w szkocji ii na wielkanoc lece do polski aleee jaa dopiero ucze sie tutaj językaa i nie wiele umiem . aaa sami wiecie jak jest na lotniskach , odprawyyy biletyy to wszystko mnie przeraza , jestem niepełnoletniaaa , czy jest taka mozliwosc zeby chociaz do moemntu odprawy osobistej poszedł ze mną ktos z rodzinyy ? przykładowo mój wujek , zeby mi tylko pomogli , a przez odprawe osobistą jakos dam rade do samolotu wsiasc tez ok , noo a na lotnisku w polsce to juz dam sobie rade na pewno , powiedzcie mi czy jest taka mozliwosc zeby mi ktos pomógł ?

Bilet jak najbardziej, odprawa gdzie przechodzisz przez bramkę już nie bardzo, bo zwyczajnie go nie wpuszczą. Ale pamiętaj, że jeśli to będzie samolot do Polski, to w kolejce za i przed Tobą będą na bank Polacy, więc Ci pomogą.

Gość Draamionaa
mam nadziejee zee jest tak jak mówisz , tam gdzie przechodze przez bramke to wiadomo zee juz nie przejdzie to oczywisteee ale zeby chociaz przez te wszystkie formalnosci wujek był ze mną bo pozniej to juz wiadomoo ze pokazuje tylko bileet ii paszport i wchodze do samolotu . polacy mam andzieje ze bedą tylko nei zawsze kazdy podjedzie i mi pozmoze rzadko kto jest chętny .

Gość TaSamaCoZawsze
Jezu nie rób afery, nie panikuj, przecież na lotnisku nic nie trzeba mówić, tylko włożyć ubrania i torbe przechodząc przez bramkę i czasem należy zdjąć buty zwłaszcza jak jest zima, panikaro.

Gość Draamionaa
Umiesz czytać może ? po pierwsze odprawa osobista jest tutaj zaznaczona ze wiem co mam robic , a ty wlasnie na ten temmt się wypowiedziałas także moze lepiej juz nie mów nic ,

Gość takie jest życie...
A z jakiego lotniska lecisz? (miejscowość)

Gość Draamionaa
zamknij morde bo nadal odpowiadasz na to o co nie pytam iidotko .. lece z Glasgow Prestwick .