Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzyyyyyyynaaa

Odpowiem na wszelkie pytania mezczyzn, dotyczace seksu!

Polecane posty

Gość katarzyyyyyyynaaa
UWIELBIAAAAAAAAAAAM!!!!!!!!! zawsze kupuje cos okazjonalnie w sensie cos nowego na swieta, na walentynki, na urodziny itp... jednak wszystko juz chyba przerobilam, ale zawsze mozna kupic inny kostium i odegrac inna "gierke" zabawy w przebieranki i odgrywanie rol sa rewelacyjne! ale najbardziej kreca mnie rozne lateksowe stroje... plus pejcz :D

Gość Cyber^^Ciacho:)
ooo czyżbyś uwielbiała dostawać w pupe?^^

Gość katarzyyyyyyynaaa
pirat, umowic moze i tak, ale nie na wejsciu na seks... nie wmowisz mi, ze najlatwiej podejsc do kobiety majacej obraczke - na ulicy- i powiedziec "hej mala u ciebie czy u mnie?" :D

Gość katarzyyyyyyynaaa
akurat male lanie w pupe to zadna perwersja :D mnie potrzeba nawet ciut wiecej :) ale tak jest to bardzo podniecajace!

lubisz sie masturbowac?:P może masz jakieś własne, wymyślne metody na samozaspokojenie?:P;D

Gość katarzyyyyyyynaaa
mam jedna - wibrator :D kazda kobieta ma swoje metody na to, jak zrobic sobie dobrze i kazda robi to ciut inaczej :) Fajnie jest za to robic sobie dobrze, kiedy partner patrzy :) i w druga strone tez :D

Ja lubię pomagać albo podpowiadać (jej) podczas masturabcji:P a co sądzisz na temat sexu oralnego, głównie tj"robieniu loda" zawsze ciekawi mnie jak postrzegają ten aspekt sexu kobiety:P

nie sądze czy ktoś podchodząc i proponując seks by go dostał. Nie da się też rozpoznać czy dziewczyna jest w zwiąsku no chyba że ma obraczkę. Dziewczyny w zwiąskach są bardziej odwarzne i wyluzowane i to chyba jest fakt

Gość katarzyyyyyyynaaa
Cyber, jesli chodzi o seks oralny to jest dla mnie nieodlacznym elementem seksu, nie wyobrazam sobie, aby mialo go nie byc! I aby mial byc inny niz fantastyczny! Nie wyobrazam sobie tez, aby kazda ze stron nie dawala w tym aspekcie max z siebie! Osobiscie nie wiem nawet czy bardziej lubie dawac, czy brac, strasznie mnie kreci (powiedzmy sobie wprost) robienie loda i mam po prostu frajde gdy widze jaka ON ma frajde! pirat, Twoja teoria mnie nie przekonuje, zarowno pierwsze jak i drugie moga byc "cicha woda" a lbo "szara mysza" :D co to za wnisoki jedynie na podstawie... bycia badz nie - w zwiazku?

Gość katarzyyyyyyynaaa
z tym robieniem loda to jest jeszcze tak, ze aby byl naprawde przyjemny dla kobiety musisz byc naprawde tam zadbany, nie tylko penisa sie myje Panowie :) ale wszystko wokol heh musi byc czysciutki, nieowlosiony! nikt nie chce brac do buzi ptaszka, czy jajek owlosionych, pelnych klakow, ktore wchodza miedzy zeby! wiec jesli chcecie taki seks, zadbajcie o "oprawe" :)

To sprawa pierwszo rzęna i uważam, że w dzisiejszych czasach nikomu nie trzeba tego tlumaczyc:P Dobrze to dziękuję za ciekawą rozmowę i zostawiam Cię z piratem :) Pozdrawiam:)

Gość katarzyyyyyyynaaa
chyba juz nikt nie ma do mnie pytan ;) milego wieczoru :)

Gość ilu mialas partnerow
seksualnych? seks uprawialas tylko w zwiazkach czy nie?

Gość katarzyyyyyyynaaa
mialam 4 partnerow seksualnych tylko jeden nie byl moim facetem, a dobrym kumplem i ponioslo nas po alkoholu, ale oboje bylismy wtedy wolni :)

Gość lilann86
Stalker , proponuje kazać włożyc sobie w tyłek ogóra a pozniej ciekawe czy poprosisz swoja partnerke o taki seks.Powodzenia

Gość katarzyyyyyyynaaa
dotyk jest najwazniejszy! wiekszosc mezczyzn popelnia jeden podstawowoy blad, zaczyna od miejsc "kluczowych" myslicie, ze jak rzucicie sie na piersi i "cipke" to my po minucie jestesmy gotowe! A tu psikus, bo zdecydowanie lepiej zaczynac od gladzenia posladkow ssac jednoczesnie (na poczatku delikatnie) sutki, dotykac i calowac szyje, ramiona, nadgarstki, calowac plecy, stopy, skora miedzy udami jest tez bardzo wrazliwa, powoli przechodzac do miejsca kluczowego, ale tam tez najpierw pogladzic podotykac, pozniej delikatnie zaczac pobudzac palcem - a nie cala dlonia, a palcem adz dwoma wystarczy, choc mozna tez zlapac zasami cala, ale delikatnie, calujac szyje, piersi w tym samym czasie, dalej ustami.. ale tutaj juz trzeba miec wprawe, najlepiej poprosic by palcem pokazala wam gdzie dokladnie tam na dole powinniscie ja calowac - kazda kobieta ma taki punkt- i jak, i aby mowila jak mocno jak szybko :)

dzięki dobra rada skorzystam. Gdy się umówiłem z obcą na spotkanie i jest calkiem sympatycznie chcę przejść dalej co proponujesz??

Gość katarzyyyyyyynaaa
najlepszy plan? piatkowy wieczor i umow sie ze znajomymi w klubie! najpier jakas lekka kolacyjka i drink w spokojnym miejscu, uprzedz ja juz wtedy ze chcesz ja zabrac na spotkania z znajomymi, jesli oczywiscie bedzie miala ochote! po kilku godzinkach - nie za szybko- zaplac i zaproponuj ze dolaczycie do tych ludzi, powiedz ze to fajni ludzie i na pewno ja polubia! (asz tutaj punkt raz za nienudny wieczor, dwa, chcesz ja pokazac znajmoym;) pozniej drink drink, ale nie pzowol jej sie upic!!!!!!!!!!! kontroluj to, niech ma co pic, ale niech to nie bede podwojne driny :) traktuj ja neutralnie, nawet w pewnym momencie lekko zignoruj, na rzecz innej kobiety, z ktora sie zagadasz, aby po chwili za to przeprosic i powiedziec jej jakis komplement, ale nie oklepany, dobrze jesli bedzie to cos bardzo "jej" cos co rzeczywiscie w niej "wypatrzysz" poza tym powiedz ze dawno tak dobrze z nikim Ci sie nie rozmawialo - kobiety to uwielbiaja ;P badz naturalny, duzo sie smiej, i staraj sie by ona tez miala z czego sie smiac! kwintesencja tego, byloby zaproponowanie jej i kilku osobom aby przeniesc impreze do ciebie, najlepiej wy i jeszcze jakas para - bez burd! po prostu dokupic jakies alko i tyle, wypijecie cos i ty pozniej splawiasz kumpla i dzialasz tak, aby ona chwile jeszcze zostala, ale mowisz jej ze chcesz tylko sie do niej przytulic, na nic nie liczysz, to powinno ja rozczulic, szczegolnie po alko :) ... a od przytulania do... wiadomo :D

nie mam warunków na takie imprezy oraz manewry i uwierz mi kobiety świeżo poznane są samozachowawcze. To może inaczej zaczepiłem ciekawą dziewczynę miło się rozmawiało jakieś 30min, czy godzinę, lub więcej. Są zasady dzwonienia, gdzie jest fo pa i kiedy się je popełnia. Zdobyć numer telefonu jest bardzo prosto ale mam problem z wykorzystaniem go, po zdobyciu, dziewczyny inaczej się zachowóją

Gość katarzyyyyyyynaaa
chca grac niedostepne, chca tez zawsze dwoch sprzecznych rzecz y - bys nie okazal sie despertem przesladowca, ale bys jednak wykazal zainteresowanie! I tutaj trzzeba osiagnac zloty srodek! otoz, nie baw sie na poczatku w smsowanie, a dzwon! to podstawowa zasada! nie dzwon od razu! to wazne, bo przeciez masz swoje sprawy, swoje zycie i po jednej rozmowie nie rzucisz wszystkiego dla niej! nigdy nie dzwon w dniu kiedy dostales numer, ale juz dnia nastepnego, wieczorem na spokojnie tak! to dobry czas, nie trzymaj sie tych "3dni" to za dlugo i bedzie wiedziala ze grasz! Dnia anstepnego wieczorem zadzwon, zapytaj jak minal jej dzien, jak sie ma i powiedz ze myslales o niej, mialbys ochote sie spotkac i zaproponuj dwa dowolne terminy - dasz jej wybor, ale to ty rozdajesz karty! postaraj sie umowic juz przy tej pierwszej rozmowie, bez zbednego przeciagania rozmowy bez zbednych pogadanek, jakis dystans zachowaj! tylko omow konkretna godzine! nie pytaj jej o mejsce itp. sam to zaplanuj! ale rzuc tez aby zastanowila sie gdzie ma ochote zjesc kolacje, badz napic sie drinka. kiedy sie juz umowicie, zycz jej dobrej nocy i tyle! najwazniejsze - od umowienia sie do dnia spotkania , zero kontaktu!!! nic! dopiero w dniu spotkania -przed poludniem- napisz sms ze bedziesz o umowionej godz i zaproponuj, ze po nia przyjedziesz, niech poda adres.W odpowiezi na jej widomosc powiedz ze juz sie cieszysz na mily wieczor w takim towarzystwie i do zobaczenia wieczorem i na tym koniec. Badz punktualny zadzwon do niej przed wyjsciem z domu... wg mnie to najlepszy schemat, pozniej wiadomo, w zaleznosci od tego jak sie sprawy potocza!

Gość katarzyyyyyyynaaa
101 pozycji sexualnych Od najdawniejszych czasów istniały traktaty opisujące różne pozycje, które można przyjmować w trakcie aktu seksualnego. Najsłynniejszym z nich jest Kamasutra. Istnieją również inne, mniej znane, ale jednakowo zajmujące i ciekawe, jak Ananga Ranga czy księgi z alkowy starożytnych Chin. Ta wiedza na temat miłości łączy się teraz ze współczesnymi poglądami na sex w książce, która bada sekrety wszystkich miłosnych pozycji, od najbardziej klasycznych i konwencjonalnych po najodważniejsze, a nawet prawdziwe akrobacje. Wszystkie one wzbogacają życie seksualne i miłosne oraz jeszcze bardziej zbliżają do siebie partnerów. http://selkar.pl/aff/centrumksiazki/101_pozycji_sexualnych_capablanca_sofia_p_134548.html Oprawa: Twarda Ilość stron: 192

Gość katarzyyyyyyynaaa
Masaż erotyczny Wypróbuj różne masaże - pobudzające i uspokajające. Uwolnij dynamiczny potencjał stref erogennych. Delektuj się rozkoszami doznań obejmujących całe ciało. Odkryj nowe, zmysłowe sposoby potęgowania pobudzenia seksualnego. Doświadczaj niezwykłej intensywności odczuwania przyjemności, o jakiej nawet nie marzyłaś lub nie marzyłeś! http://selkar.pl/aff/centrumksiazki/masaz_erotyczny_rosalind_widdowsonstephen_marriott_p_137860.html Oprawa: Twarda Ilość stron: 128

analnych?

Gość katarzyyyyyyynaaa
heeeeeeeeeeeeeeeej te dwa wyzej to nie ja! to podszywy!!! WTF???????????

Gość katarzyyyyyyynaaa
mialam 3 partnerow analnych :)

Gość mizoginista_pl
"Odpowiem na wszelkie pytania mezczyzn, dotyczace seksu!" To próbuj. Jak na imię miała pierwsza seksualna partnerka mojego ojca?

to nie duzo. jak tylko w zwiazkach to tym bardziej ok :) obciach dla kobiety to jak pozwala na anal przy pierwszym wspolnym seksie z nowym partnerem

Gość katarzyyyyyyynaaa
odpowiedz "nie wiem" rowniez jest odpowiedzia :D

Gość katarzyyyyyyynaaa
nie wiem czy duzo czy nie, ale jestem otwarta na wiele - w zwiazku - wiec nigdy sie nie "hamowalam" :) a z seksem oralnym i tym bardziej analnym, nie wyrywam sie przy pierszym razie :D haha