Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pepe22

DEPILACJA DO BIKINI :((

Polecane posty

Gość pepe22

moje drogie, chciałabym zrobić sobie depilację okolic intymnych. Jest tylko jeden problem, umieram z bólu za każdym razem. ;/ Słyszałam, że krem Emla baaaardzo pomaga. Tylko że jest na recepte... Czy lekarz wypisuje bez problemu receptę na ten krem? Albo czy aptekarki robią problemy? Dziewczyny, pomóżcie, liczę na was

Gość no tak ale wiesz
Ja z tego powodu zaprzyjażniłam się do końca swych dni z maszynką. Tobie też polecam. Myślę, że jakbym się zdecydowała drugi raz na depilację woskiem lub depilatorem, to zemdlałabym już chwilę przed :P

Gość Bonjuella
A ja bym chciała dokonać takiej depilacji ale się wstydzę.....

Gość vcxvcx
kup sobie maszynke jednorazową gilette venuss z paskiem nawilżającym

Gość pepe22
a nie wystarczy nowiutki blender?

Gość vcxvcx
najlepsze maszynki sa vilkinson Golarka dla kobiet=Quattro for Women

Gość rfrgrgrg
mnie po zywaniu maszynki nie dosc ze wychodza krostki to jeszcze te wlosy cay czas widac pod skora, bo mam ajsna karnacje, wiec jezdze co kilka dni depilatorem,a tam, gdzie z bolu nie moge wytrzymac - usuwam pojedynczo penseta. moze kiedys sprobuje jakiegos wosku na paskach, ale taniej wychodzi,jak uzywam swojego baaardzo starego depilatora.

Gość no tak ale wiesz
rfrgrgrg to zazdroszczę. Ja prawie zemdlałam po takim jednym razie. Zakręciło mi się w głowie mocniej i jakbym poleciała w drugą stronę to uderzyłabym się o umywalkę i skończyłoby się bardzo źle. Więcej nie próbuje. Mam sztywne grube włosy rosnące bardzo gęsto obok siebie. A wosk to w ogóle masakra, płacz, krew. Rzeźnia po prostu. Ale coż. Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma jak to mówią ;)

Gość lkjhgfvdsdc
a kremy do depilacji???? nie boli, szybko idzie, potem przynajmniej 1 dzien jest gladka skora minus - trzeba czesto powtarzac i nie wiem ale chyba mozna alergii odstac. bo to w koncu b. silna chemia

Gość no tak ale wiesz
Ja nie znam kremu, który by rozpuścił moje włosy :o

Gość cvbvc
najpierw skroc wlosy nozyczkami , a gdy beda juz bardzo krotkie uzyj maszynki . Ja zawsze tak robie

Gość kjgrnlbetniojiuehh
Ja mam zaś problem wrastających włosów. Normalnie nic nie pomaga :( Dosłownie jak się ogolę tam to dzień później mam syfki w miejscach gdzie włosy wyrastają. Po za tym zawsze ale to zawsze przed goleniem i po jestem dokładnie umyta i maszynka jest zawsze jednorazowa. Już nie wiem w czym tkwi problem.... :( Czy ma ktoś podobnie? Jak sobie z tym radzic żeby te syfy tam nie wychodziły ???

Gość hyhyt
ja uzywam kremu z cynkiem zawsze, bardzo pomaga na krostki,gruba warstwa po goleniu/depilacji. np bambino albo inne dla dzieci, ale koniecznie z cynkiem.