Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Shineonme

Aborcja.

Polecane posty

Gość Shineonme

Wiem ze wywolam tutaj zaraz burze. Chociaz sadze, ze warto. Jesli bylam z facetem, z ktorym od dluzszego czasu nie chce juz byc niestety laczy mnie z nim wspolne mieszkanie za granica wiec to nie bylo takie latwe .. dowiedzialam sie ze jestem z nim w ciazy probowalam to naprawic , on po prostu mnie olal, teraz jest piwko imprezki, chuj wie gdzie on jest a gdzie go nie ma. ja siedze w domu z chlebem sprzed 3 dni a on akutalnie na piwku ;] mam tego dosyc, nie kocham go, nie potrafie zniesc. czy aborcja w tym wypadku jest wskazana, ? nie dam rady zajac sie sama dzieckiem moja mama ma problemy finansowe nie moge wrocic do domu tu nie mam nikogo nie mam nawet pracy. nie mam gdzie pojsc. co zrobic? zwiazalam sie z idiota i zaluje tego jak nie wiem co ...

Niekoniecznie, są jeszcze inne sposoby np. oddanie dziecka do domu dziecka? jakieś rodziny która bardzo chciałaby je mieć ale nie może? To twoja decyzja ale moim zdaniem lepiej byłoby urodzić...

Gość Shineonme
ja nie dam rady :( nie przezyje wiedzac ze moje dziecko chodzi po ziemi a ja nie wiem jak wyglada. to dopiero drugi miesiac jeszcze moge cos zrobic czas leci .

Gość jeśli o tym myślisz
możesz jechać na słowację , do niemiec tam dostaniesz tableki wczesnoporonne... z jednej strony adopcja to doskonałe wyjście jeśli masz wolne 9 miesięcy...

Gość jeśli o tym myślisz
jest cos takiego jak woman on waves czy cos

Gość jeśli o tym myślisz
sa tabletki do 12 tygodnia jak czytałam

Gość KTOŚ TU MA KOMPLEKSY
:D

Gość Bonjuella
No jesli łatwiej żyć z myślą,że się zamordowało swoje dziecko niż z niewiedzą jak wygląda.... Gratuluję pomysłu a wspólczuję inteligencji i braku sumienia.

A nie będziesz później żałowała jeśli usuniesz? Współczuje Ci takiego faceta ale dziecko nie jest niczego winne ( nie chcę żebyś odebrała to jako nakłonienie Cię do urodzenia czy coś takiego, po prostu taki jest fakt) Wcześniej twój facet tak samo się zachowywał?

Gość Shineonme
ja chce tego dziecka ale nie dam rady go wychowac sama. ja sie bardzo ucieszylam zchodzac w ciaze ale zrujnuje wlasnemu dziecku zycie nie maja dachu nad glowa pieniedzy . i bedac z factem ktory ma mnie w dupie ktory pije. to nie jest tak , ze ja chce zabic wlasne dziecko . myslalam ovtym juz wczesniej nie mam odwagi nie wybacze sobie tego . nie moge byc z kims takim chcialabym uciec i nie widziec go wiecej

Gość jeśli o tym myślisz
żebys miała wolne 9 miesięcy, ta to adopcja to doskanałe wyjscie :)

a Wy sobie zdajecie sprawę, że takie udzielanie porad jak skutecznie usunąć ciążę jest karalne?

Gość ja pieeeer......
lepiej zabić dziecko niż je oddać komuś kto by je pokochał?????? Boże co za suki żyją na tym świecie.....

Gość jeśli o tym myślisz
w PL to nielegalne OK, ale dziewczyna moze jechać za granicę gdzie jest to legalne

Gość Shineonme
pil duzo mial mnie w tylku ale jak mowilam nie mialam gdzie isc wiec przychodzil taki dobry moment ze byla zgoda .. myslalam, ze dziecko go zmieni ale nie zmieni . on mnie utrzymuje tu w ogole nie ma pracy nie mialam wyjscia . ja jestem w 9 gdzie w anglii dostane te tabletki czy to jest legalne?

Gość jeśli o tym myślisz
jesteśmy w UNI i wyjazd za granicę to nie żaden problem

Gość rolniq
usuń , pozbądź się niepotrzebnego obciążenia i zyj ze świadomością że zabiłaś ...

skoro porad udzielacie w miejscu gdzie jest to nielegalne to jest to nielegalne a, że administracja tego forum lekko ma to w dupie to co innego

Gość Shineonme
ja obecnie mieszkam w anglii jak pisalam

Gość Bonjuella
Jaka dobra i kochana mama - żal jej dziecka więc je zabije:P No ludzie!!!!

Gość jeśli o tym myślisz
jak jesteś w Angli to jest to legalne napewno nawet powyżej 9tego idź do gineologa i się poradź tam jest to zwykła sytuacja nie wzbudzająca sensacji.

Gość Shineonme
ja nie zapytslam czubku jak to zrobic tylko czy to jest dobre wyjscie wiec jak nie umiesz czytac to sie nie wypowiadaj . zobacz co napisalam CZY W TEJ SYTUACJI ABORCJA TO DOBRE ROZWIAZANIE. CZY !

Gość hgewoujhwf
jezeli umiesz to usun. aborcja w twoim przypadku nie byla by zlym wyjsciem ale od razu napisze ze nie wiem czy ja bym byla w stanie usunac. na szczescie nie bylłam nigdy w takiej sytuacji nox czarownica czy ty masz bulimie albo anoreksje????????? 174cm i 49kg wagi i jeszcze chcesz schudnac??????? z kosci na osci?????????????????

Gość jeśli o tym myślisz
Shineonme nie przejmuj się tymi kobietami co cię obrzucają błotem, nie każdy ma zaplecze do wychowywania dzieci ani psychikę do tego czy ciąży!!! W Anglii nikt cie nie zlinczuję więc idź do gina i on Ci pokaże możliwości i wszystko wytłumaczy tam to nie jest żadna sensjacja to kraj świecki i nikt cie do piekła nie wyśle.

a ja debilko piszę do tych co zaczynają pisać, które gówno najlepiej połknąć

Gość jeśli o tym myślisz
dla wielu świętoszków oczywiście byłoby lepsze od aborcji gdybyś w 9 wiątym miesiący ciaży rzuciła się pod pociąg...

Gość Shineonme
nie przejmuje sie tym. ja po prostu zapytalam . moja wina ze moj facet olal mnie w ciazy i woli chlac i miec mnie w dupie ? nglupie kurwy a pozniej chodzicie po ulicy i jest wam zal takich dzieci nie mam pracy i domu co mam kurwa isc pod most? gdzie mam isc glupie idiotki zycze wam tego samego kurwa tego samego zeby was faceci zostawili i poszli na impreze i cieszcie sie kurwa z ciazy wtedy

Hmmm, chcesz dziecka, ale bojąc się, że nie bedziesz w stanie zapewnić mu przyszłości wolisz je zabić niż podarować dom na jaki zasługuje nawet jeśli kto inny miałby zająć Twoje miejsce? Poważnie? Myśl o zabiciu własnego dziecka mniej Cię boli niż fakt, że mogłabys go nie poznać? Zresztą uważam, że nie ma sytuacji bez wyjścia i masz jeszcze dużo czasu, aby zapewnić swojemu dziecku byt na jaki zasługuje

Gość Bonjuella
Najlepesze by było gdyby poniosła konsekwencje własnych czynów z podniesioną głową i tyle! Ma 9 miesięcy by zapewnic sobie i dziecku byt na jako takim poziomie.Dziecko ma też ojca który czy chce czy nie równiez ponosi odpowiedzialnośc za dziecko - nie chce to go zmuszą.Istnieją też RÓŻNE formy pomocy od państwa.Z tego co mi wiadomo to w anglii nie jest z tym tak zle.Moja kuzynka urodziła w anglii i jako samotna matka ma dobre warunki a nie pracuje! Jest mnóstwo rozwiązań - aborcja to wyjście ostateczne,dla osób nieodpowiedzialnych i najzwyczajniej tchórzy!