Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trawiasta

Moja mała dieta, czy to wogóle jest dieta? pomóżcie mi

Polecane posty

Gość trawiasta

Hej chciałabym schudnąć 5 kg, ale nie wiem czy moja "dieta" jest dobra i może okazać się skuteczna. Nie chcę gwałtownie schudnąć, lecz po prostu do wiosny. Oceńcie prosze moje dzisiejesze menu: Rano 9:00 - 2 małe kromki chlebka wieloziarnistego z serkiem białym naturalnym do smarowania + łyżka mała sałatki z pieczarek i troszkę majonezu + ok 7 plasterków kiełbaski. 10:00- Kawa + 2 łyżeczki cukru i troche mleka 13:00 jabłko 16:00 sok z marchewki jednodniowy (Marwit) 18:00 zupa gulaszowa (ok 250 ml) + skrzydełko pieczone z kromką chlebka ziarnistego 18:30 jabłko i może o 21:00 jakiś jogurt albo serek wiejski, gdyz chodzę późno spać a od 20:00 ćwiczę do 21:00 więc jestem troszkę głodna.

To zależy ile masz wzrostu jeszcze i ile lat, bo dla 40-letniej kobiety 150cm wzrostu to może być całkiem sporo :D

Gość trawiasta
mam 19 lat 159 wzrostu i wazę teraz 55 kg, chce wazyc 50 może nawet 48, ucze się do matury dodam (bo to tez jest dosyć męczące :);p

Gość trawiasta
?

Gość ojgz
tego chlebka o 18 nie ! te 5 kg schudniesz ale na kolacje bialko i o 21 nie jedz juz nawet jabłka

Gość trawiasta
dzięki za odpowiedź może ktoś jeszcze?

Gość trawiasta
?