Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość efwefewfe

Pytanie o tabletki antykoncepcyjne

Polecane posty

Gość efwefewfe

witam jestem facetem i chcialbym wiedziec czy jak dziewczyna zacznie brac tabletki antykoncepcyjne ale takie ktore "podobno" sa odpowiednie dla niej tzn. ze nie spadnie libido i nie przybierze na wadze to jest taka wogole mozliwosc ze sa tabletki odpowiednie dla jakiejs tam konkretnej dziewczyny a nie wszystkich ? wiecie o co mi chodzi tzn czy kazda dziewczyna bioraca tabletki ktore sa w sam raz dla niej nawet po takich tabletkach straci chec na sex ?

Gość Czy to jest możliwe???
Aby dobrać odpowiednie tabletki do organizmu też czasami musi minąć trochę czasu... Libido może się jej zwiększyć, pozostać bez zmian lub się zmniejszyć:) Różnie bywa:) Ja akurat jak stosowałam tabletki to miałam bardzo zwiększone libido:)

Gość litra
Ciężko powiedzieć bo z tego co słyszę i czytam to tabletki są najczęściej dobierane na podstawie tego który producent zafunduje doktorowi lepszą wycieczkę. Moja szwagierka poszła z badaniami do lekarza bo chciała go postawić przed faktem dokonanym a i tak jej przepisał tabletki takie jak jej dwóm koleżankom, potem musiała zmieniać. Może twoja dziewczyna będzie miała więcej szczęścia. W sumie to nawet jak będą super dobrane to nie dowie się jak na nią wpłyną do puki nie spróbuje.

Gość ciotunkaa
Tak, nawet jeśli tabletki są dobrane pod kątem danej kobiety, to może się okazać, że będzie miała skutki uboczne. Niestety.

Żeby dobrać odpowiednie tabletki ginekolog najpierw powinien zrobić badania hormonalne niestety bardzo rzadko się je przeprowadza. Ja po tabletkach najpierw miałam zwiększone potem bardzo spadło...