Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Do ro Ta i..

WŁAŚNIE POFARBOWAŁAM WŁOSY..

Polecane posty

Gość Do ro Ta i..

I siedzę z farbą na łbie:) miałam już naturalny kolorek.. a teraz walnełam czekoladowy brąz mam nadzieję, że ładnie wyjdzie :)

Gość Do ro Ta i..
Tylko żeby czarne nie wyszły :(

A tak z ciekawości się pytam po co wy kobiety farbujecie te włosy nie lepiej mieć takie jakie się ma

A tak z ciekawości się pytam po co wy kobiety farbujecie te włosy nie lepiej mieć takie jakie się ma

Gość Do ro Ta i..
Kurde no czasem trzeba coś zmienić:) ja zapuszczałam 2lata żeby mieć swój naturalny i żeby pofarbowac w miarę zdrowe wlosy na czekoladę:)

Gość Do ro Ta i..
I dzisiaj nadszedł ten dzień he he:)

Gość Do ro Ta i..
:)

jak nic czarne wyjdą , dlatego ja nie farbuje w domu tylko u fryzjera profesjonalnymi farbami wystarczy popatrzec jakie tandety chodzą z czarnymi kudlami masakra

Gość Do ro Ta i..
Skąd wiesz że czarne, może nie

eee tam, ja ostatnio wolę w domku, bo jak u fryzjera robiłam kiedyś to było ok, ale 4 miesiące temu mi tak zrobił, że o matko :o, i teraz wolę sama :D

Gość Do ro Ta i..
Ja 2lata temu rozjaśniałam u fryzjera i mi spaliła , z włosów do pasa miałam do ramion, musiałam ściąć i zapuszczałam do naturalnego koloru dwa lata i mi się udało takie zapuścić, mam wlosy za ramiona i dziś pofarbowalam sama w domu, ja dziękuję za takich fryzjerów

wiem jak kolezanki farbowaly to zawsze czarne wychodzily ja tam z mojego fryzjera jestem zadowolona zawsze miesza mi rózne odcienie tak okolo 3 i wychodzi bardzo ladny kolor bardzo ciemny ale nie czarny taki zdrowo wyglądajaćy :)

Gość barddottka
Ja mam czekoladę. Wyszły takie jakie chciałam. Bardzo fajny ciepły odcień :) Tylko farbę to kupiłam za przeproszeniem do dupy i farbowanie było okropne. Efekt wynagrodził:P

Gość Do ro Ta i..
Nie są czarne bo widziałam już po mokrych, że nie są:) czarne to masakra jest. Teraz siedzę i mam maskę na pół godziny pod folią:)

Gość Do ro Ta i..
A jaką miałaś farbę? Ja wzięłam z palette, niby niszczą ale te brazy chyba nie:)

Gość ...ja pikole...
Ale po co pod folią? Do farbowania włosów zwłaszcza na kolor ciemny nie potrzebna jest wyższa temperatura, co innego do rozjaśniania.

Gość bghgj
ja nie wiem jak mozna farbowac w domu wlosy, zawsze wlos wtedy nie bedzie rownomiernie pofarbowany, na pierwszy rzut oka moze byc ladnie ale po jakims czasie kaszana no chyba ze jestes profesjonalna fryzjerka i kupujesz farby z wyzszej polki te sklepowe sa do dupy mi fryzjerka zawsze miesza 2-3 odcienie i wychodzi piekna chlodna czekolada

Gość barddottka
To była pianka koloryzująca Welli. Szczerze odradzam. Smród, pieczenie, po zmyciu brązowe ciapki na skórze głowy. Ale jak zobaczyłam kolor to minęło wkurzenie ;)

Gość Do ro Ta i..
Przecież ciemny brąz zawsze wyjdzie równomiernie, nie trzeba być fryzjerką żeby to potrafic:) a pod folią teraz maseczke trzymam a nie farbę

Gość Do ro Ta i..
Już po zabiegach:) fajne te wlosy po farbowaniu takie błyszczące:)

Gość cieeeeekawskki
ramtata A jak wyjdzie brzydki, to ją wyślesz do gazu?

Gość Clodija
Ja bym taka pewna nie byla.. ostatnio jak robilam orzechowy braz to plakalam kilka dni bo wyszedl za ciemny :( na sczescie teraz jest idealnie wlasnie taki jak chciala bo sie zmyl. :) Tobie nie zycze takich rewelacji jakie ja przezywalam..