Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ethtygr

Problem z okresem

Polecane posty

Gość ethtygr

Moja sytuacja wygląda tak .. Mam 21 lat i od 16 roku zycia zapisuje swoje miesiaczki i nigdy nie mialam obsuwek większych niz 2 dni.. W tym miesiacu jednak jest inaczej i chciałabym sie dowiedzieć czy znacie moze jakas przyczyne ...? Okresu powinnam dostac 1 marca a nawet zadnych objawow nie mam . Dodam ze nie bylam anwet przeziebiona ostatnio, normalnie jem i prowadze niestresujacy tryb zycia .. -.- nic co by wskazywalo na opoznienia . Dzis robilam 2 testy ciazowe .. negatywne .

Też miałam taki problem, więc zasięgnęłam opinii ginekologa. Okazało się, że wszystko ze mną w porządku. Lekarz orzekł, że zmiany w cyklach menstruacyjnych czasowo zachodzą bardzo często ze względu na nadmiar stresu, drastyczne zmiany pogody (które w obecnym czasie bardzo lubią płatać figle), tryb odżywiania się oraz zmęczenie. Zerkając na tę obfitą listę, rzeczywiście stwierdziłam, że ostatnio stres się u mnie nasilił do tego doszło zapalenie oskrzeli... dwa tygodnie czekałam na miesiączkę i również zbudziła się we mnie trwoga przed ciążą. Na szczęście, nic takiego póki co nie miało miejsca. =] Niemniej, każda kobieta jest inna, więc może najprościej będzie, jak wybierzesz się do ginekologa. =]