Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maugossqa

Jak się ubrać na badanie w poradni psychologiczno-pedagogicznej?

Polecane posty

Gość marco4545646
Stwierdzą głupoty, potem będzie się to za człowiekiem ciągną. Odpowiedzialności za diagnozę nie ponoszą żadnej. Dobrowolnie do PPP nigdy nie pójdę.

Gość maugossqa
Lekarka podpisała. O co chodzi z tymi zakończeniami nerwowymi?

Gość gryczka
Marco, to nie jest prawda, że nie ponosimy odpowiedzialności za diagnozę. Podpisuję się pod opinią własnoręcznie i podpisuje się moja dyrekcja. Pacjent może mnie pozwać, jeśli okaże się, że wyrządziłam mu opinią krzywdę. Zresztą staram się być bardzo wyważona, gdy pisze opinię, zawsze wyniki testów interpretuje się na korzyść pacjenta.

Autorko:)Nie wiem,nie chce się wymądrzać(nie spotkałam się z taki skierowaniem)brzmi mi to bardziej właśnie również dla neurologa-psychiatry,jednak z opinia poradni być możne wykluczaniem właśnie. Podejrzewam,ze skierowanie masz od lekarza nie od szkoły.

Gość maugossqa
Zastanawiam się jeszcze czy lepiej ubrać się tak: sweterek/bluzka - dżinsy - skarpetki - adidasy czy tak: bluzka - spódniczka - rajstopy - pantofle

a w czym się lepiej czujesz?w czym jesteś sobą? To badania-nie wesele:)a dużo wnieść może:) Masz 13 lat-nie 5:) Wtedy ubierają rodzice:) Szczerze mówiąc ja osobiście bym, wolała byś się ubrała tak jak lubisz,bez względu na to czy to odpowiada czy nie:)

Gość marco4545646
Do : Aska7911111111 Przyjdzie do sądu biegły psycholog i z wszystkiego was wybroni.

Nie wiem co Ci się moglo złego przydarzyć poprzez wydanie opinii,ale jeśli tak było-to naprawdę jest mi przykro:( Bo zawsze wychodziłam z założenia,ze to instytucja,która pomaga.

Gość marco4545646
Głupot mi nikt nie wciśnie. Prawo do sądu masz, ale tam przegrasz(biegły psycholog zawsze poprze swoją grupę zawodową). Napisze, że na badanie wpływ miało słońce, deszcze, samopoczucie.

Gość marco4545646
Mi udowodnione, że wszystko zostało wydane prawidłowo. Ale na prawdę nic nie wydano.

Strasznie jesteś stlamsiony:(Przykro mi naprawdę. Moze zechcesz opowiedzieć dokładniej co jak było? Moja praca polega bardziej na braniu pod uwagę opinii niż jej wydawaniu. Śmiało możesz. Ja naprawdę rozumiem.

Gość marco4545646
Z psychologami od dawna, nawet od bardzo dawna już nie współpracuję.

Gość Sghjdjunnehugs
Zaloz rajstopy na glowe ;) i powiedz, ze jestes pierdo.lnieta to obejdzie sie bez badan ;) Glupie pytanie zadalas.

błędy popełnia każdy,jesteśmy ludźmi. Szkoda tylko,ze nie chcesz pomoc w naprawieniu ich. Gorycza nie zmienisz niczego.

Gość marco4545646
W czym ja mam pomagać?

Gość marco4545646
Pomocy nie potrzebuję. Od nikogo.

Gość maugossqa
Zadzwoniłam dzisiaj do poradni i zapytałam czy coś zalecają jak się mam ubrać. Pytali co jest w skierowaniu i jak przeczytałam to powiedzieli żebym się ubrała jak chcę ale najlepiej wygodnie i żebym nie zakładała rajstop. Ciekawe dlaczego?

Gość maugossqa
Czy ma jakieś znaczenie czy jestem w rajsopach czy skarpetkach?

Gość koleżanka-1-2-3
może do jakiegoś badania czy ćwiczenia masz być na boso?

Gość 30,patrycja,30
Do maugossqa: monitorowanie zakończeń nerwowych polega na rejestrowaniu ich reakcji elektronicznym urządzeniem podczas rozmowy. Polega to na tym że urządzenie podkłada się pod nogi, masz tylko tak siedzieć żebyś dotykała palcami u nóg takiej metalowej płytki. Ubierz się wygodnie jak chcesz, na czas badania zdejmiesz buty i skarpetki.

Gość maugossqa
Dzięki za info:) ale trochę sięzaniepokoiłam. Będę coś czuła wtedy? MAm nadzieję że nie będzie bolało...

Gość 30,patrycja,30
Nic nie będziesz czuła, nie masz się czego bać:)

Gość maugossqa
Dzięki wszystkim za pomoc :) już po badaniu, jest OK