Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilililililiuliliu

wzieła slub ,nie miala welonu..

Polecane posty

Gość też mi swietna suknia
prawie jej gacie widać, sutki na widoku, gołe giczoły z odciskami po klęczniku... laska-pseudogwiazdka wyglada jak tania lampucera, nie jak Panna Młoda, a jeszcze mąż wetknął sobie kwiatki do kieszonki ciucha, którego nie wolno zakładac do kościoła - obciach do kwadratu... ona goła, on nie wie, jak powinien się ubierac facet dziwie się, że ją ksiądz do kościoła wpuścił żenua

Gość lilililililiuliliu
ślubniczka 2012 --> daj spokój, kto ma Ciebie za bezguście? co za bzdury opowiadasz. Nieprzejmuj sie tym co piszą inni.... czytałam.. Przed Toba ważne wydarzenie i moze tego Tobie zazdroszczą. Masz prawo radować sie takimi chwilami, co w tym złego ze radzisz sie na forum?. Przeciez to nic złego, nikomu nie robisz tym krzywdy, Po to jest forum żeby na nim pisac , dodawac tematy , radzic sie innych. Powodzenia i gratuluje Nie przejmuj sie ! :):)

Gość rtdyhfjtgkl/
dlaczego nie wolno zakładać tego ciucha do kościoła?

też nie miałam welonu, nie każdemu się podoba firanka na głowie :O nie wiem kim jest ta dziewczyna ale wyglądała prześlicznie

Gość hahahahah
A kto to jest? :o Mnie sie nie podobało, ze co chwilę cobie wszystko poprawiała - suknie, tren, włosy. Jakoś tak najbardziej rzuciło mi się to w oczy. Inna sprawa, ze wiał mocny wiatr, więc może dlatego musiała poprawiac włosy

Gość gdhgsdhsgd
100x lepiej niż z welonem!! naprawdę większość z was powinna sobie podarować welon, bo wyglądacie jak kretynki. a co do kiecki- Anka Rubik też miała wychapaną z przodu z długim trenem i wszyscy sikali w majty jakie to cudne, bo od projektanta.. A co do Pauliny, to jej nogi nie są aż tak wystrzałowe jak jej się wydaje i w tak krótkiej sukience prezentują się średnio.. ogólnie nie jest źle- sukienka prosta bez żadnych ozdobników(jedyny "szoking" to ta długość), prosta dziewczęca fryzura, neutralny makijaż.

zauwaz ślubniczka,. że Paulina Sykut wybrała minimalizm, u Ciebie zas widzę przepych na każdym centymetrze twojego ciała