Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
kasiol666

osobowość graniczna proszę o pomoc

Polecane posty

ostatnio zaczęłam się dziwnie zachowywać w sumie zachowywałam się tak odkąd nieszczęśliwie się zakochałam...po jakimś czasie gdy kolega zaczął bardziej angażować w naszą przyjaźń ja zaczęłam uciekać zrywałam z nim kontakt na jakiś czas chwilkę później zaczynałam rozumieć że to był błąd i tak w koło macieju aż w końcu on przestał się całkowicie do mnie odzywać... od tamtego czasu ciągle płakałam wręcz popadałam w histerię wybiegałam z domu kłóciłam się z wszystkimi dookoła o błahostki potem znów chciałam się godzić ( raz pokłóciłam się z kolegą o to że zapodział się mój sweter a ten nie wiedział gdzie on jest) zaczęłam płakać i przepraszać potem znowu i znowu... parę razy miałam myśli samobójcze niszczyłam swój organizm przez nadmierne palenie i kaleczyłam się czuję że bardzo samotna pomimo tego że mam przyjaciół i kochającą rodzinę ostatnio trafiłam na stronę w której było opisane co to jest osobowość graniczna po przeczytaniu stwierdziłam że to cała ja ... tyle że jest mały problem... chcę iść do jakiegoś psychologa i zapytać co mi jest i czy to normalne itp. tyle że jak na razie powiedziałam o tym tylko mojej najbliższej przyjaciółce nie chcę o tym mówić mamie gdyż jest ona kłębkiem nerwów i ma kłopoty zdrowotne (niedługo będzie miała radioterapię) boje się o tym rozmawiać... i tu jest moje pytanie jak opisać swój problem psychologowi/psychoterapeucie gdzie iść najpierw ????? proszę o odpowiedzi i dziękuję za cierpliwość w czytaniu... ;D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować