Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Margooo20

Odchudzanie 20-latek !

Polecane posty

Gość Margooo20

Hej ... ;) Tak jak jest w temacie zamierzam schudnąć mam 21 lat i swoje odchudzanie zaczęłam w połowie stycznia ważyłam wtedy 78 kg teraz ważę 64 kg . Moja upragniona waga to ważyć 55 kg . Mam nadzieje że ktoś się przyłączy i będzie raźniej . Zapraszam .

Gość kasiuuuunaa2
oł wow zazdroszczę Ci i gratuluję 14kg w dół:) na jakiej dietce jestes?:)

Wiesz co nie jem słodyczy , ziemniaków , białego pieczywa , nie jest smażonego mięsa tylko gotowane . I nie jest po 18 ;) to dużo daje . A ty ile byś chciała zgubić kilogramów ?

Gość kasiuuuunaa2
wlasnie ja juz tydzien na diecie jem 5 posilkow dziennie ale bardzo skromnie, biore tabletki linea one zeczywiscie pomagaja jesli chodzi o słodycze w ogole nie ciagnie mnie do nich , pierwsza dieta ktora tak dlugo ciagne, w ciagu tyg schudlam 2,5kg wiem ze to sama woda. jakies 10kg przydalo by sie:(

Ja na początku diety brałam Asystor Slim , nie ciągło mnie na słodycze i wieczorami nie byłam głodna ale jakoś waga nie chciała spadać wieć przestałam je brać i było od razu lepiej . W ciągu tygodnia 2,5 kg to dużo , mi jakoś tyle przez tydzień nie udało się zrzucić ;) jeżeli będziesz miała silną wole i cel to napewno schudniesz ;)

Gość kasiuuuunaa2
ciagle mam w glowie wakacje a co z tym jest zwiazane? plaza morze.. trzeba ladnie sie zaprezentowac:P to moja motywacja w odchudzaniu:P heh

Gość kasiuuuunaa2
kurde jakos przeraza mnie mysl ze taki dlugi okres czasu jeszcze przede mna jesli chodzi o odchudzanie:( caly ten tydzien tylko mysle o odchudzaniu omg.. nie moge sie skupic na niczym a jak u ciebie to wygladalo?

Wiesz co na początku to też mnie przerażało i myślałam że nie wytrzymam długo ale jakoś to teraz jest chociaż czasem też mam jakieś wpadki z jedzeniem bo nie moge się oprzeć ale nie załamuje się tylko na następny dzień zaczynam na nowo ;) wiadomo jesteśmy tylko ludźmi i każdemu się może zdarzyć . Może te forum nam jakoś pomoże ;) a ćwiczysz ?

Gość kasiuuuunaa2
tak ćwiczę codziennie po 15min.: )

Gość kasiuuuunaa2
wow 30min nawet ja 15 nie zawsze wytrzymuję ale jakos to idzie:P moze dasz mi jakis kontakt do siebie? pisalybysmy jak tam nam idzie w tym naszym odchudzaniu bo ja juz spac lece za chwilke?

Gość kasiuuuunaa2
juz napisalam jak cos:)

Hej ja też zamierzam sie przyłaczyc :) Waże 68kg i musze schudnąć z 10kg :) To Jak bedziemy sie wspierać i wspólnie motywować?:)

To witam ;) Zawsze może sobie jakoś doradzić , wyżalić się gdy coś nam nie wyjdzie , albo czy nie wiem czy dobrze się odżywiamy czy musimy coś jeszcze zmienić . A może napiszesz coś więcej o swojej diecie ?

Najpierw stosowałam dukana, ale niebardzo mi podchodziły zasady :) A od pewnego czasu stosuje identyczne zasady co ty plus jezdze na rowerku stacjonarnym jak znajde troche wolnego czasu :)

Ja tak samo jak mam ochote i siłe to też czasem jeżdze na rowerku stacjonarnym ;) ale teraz coraz cieplej to na normalnym można gdzieś się przejechać .

Gość Doriska20
Część dziewczyny mogę się przyłączyć?? Podobnie jak autorka jestem na diecie od 5 stycznia i schudłam już 8 kg. Ważyłam 75kg a teraz 67:) Bardzo chciałabym wązyć tak 62 kg:) Jestem na diecie 1200 kcalori i jak na razie idzie mi super:)

Hejka :) no jasne że możesz sie przyłączyć . To też już ładnie schudłaś . Ćwiczysz jakoś ?

Gość Doriska20
Ja ćwiczyłam na rowerku stacjonarnym tylko że teraz mi sie bardzo nie chce a jak cwiczyłam to spalałam kalorie to miałam zaburzoną gospodarke kaloryczną i wtedy organizm gorzej znosił diete teraz czasami coś pojeżdże albo porobie sobie brzuszki:)

Ja staram się ćwiczyć 30 min dziennie tylko bardzo żadko mi wychodzi ale ciesze się że mimo tych minimalnych ćwiczeń waga leci w dół bo to daje motywacje i cieszy ;) A Doriska20 ile masz wzrostu ?

Gość Doriska20
Ja mam 168 cm.

Gość Doriska20
Ja nic nie pije ani tabletek odchudzających ani herbatek. Polegam tylko i wyłącznie na dietce:)

Ja również nie . Zielonej herbaty nie lubie wiec pije czerwoną smakuje lepiej ;)

Gość Doriska20
To ja piję dużo wody zieloną też bardzo lubię:) Dobra ja lece spać jutro sie odezwie trzymajcie sie w diecie:)pozdrawiam