Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Margooo20

Odchudzanie 20-latek !

Polecane posty

Gość Doriska20
Witam Was dziewczynki. Ja już jestem po śniadaniu dziś w planach mam basen trzeba się troszkę rozerwać:)

Witam ;) ja też już po małym śniadaniu tzn dwóch kromkach wasa z plasterkiem szynki i pomidorkiem . Teraz musze wymyślić co na obiad . Wieczorem może troche na rowerku stacjonarnym pojeżdze , bo w mojej miejscowości nie ma basenu :(

Widzę że tutaj jakoś pusto nikt się nie dopisał . Ja dzisiaj dzień zaliczony dietkowo i nawet byłam na spacerku ;)

witam ;) ja już po śniadanku czyli dwóch jajkach gotowanych ;) Chciałam dzisiaj pobiegać ale pogoda mi przeszkodziła bo pada deszcz ;(

Gość Doriska20
Witam dawno nie pisałam ale już to nadrabiam:) Więc tak jestem dalej na diecie nawet spróbowałam ostatnio kawałek pizzy pycha i waga nie rośnie w ciąż maleje:) ta moja dieta jest o tyle dobra ze raz za czas można coś niedozwolonego zjeść a waga nie rośnie:) A wy jak sie trzymacie jak tam wasze postepy jaka waga??

Witam ;) ja dietke trzymam , waga mam nadzieje że maleje ale nie wiem o ile bo waże się dopiero w poniedziałek wiec podam wynik ;) Ja też ostatnio byłam na urodzinach tyle smakołyków ale próbowałam jakoś się ograniczyć myśle że aż tak najgorzej nie było :)

Gość Doriska20
To ja podczas mojej diety miałam chyba 10 imprez i nic nie jadłam udało mi się heeh :P

Gość Alicja Serafinowicz
Witam, Pamiętajcie, że podstawą odchudzania jest zbilansowana dieta oraz wysiłek fizyczny. Dla lepszego efektu warto jeszcze dorzucić preparat na odchudzanie. Od niedawna dostępna jest na rynku Elavia 4321 Slim, jest to nowa marka na rynku oferująca produkty wspomagające naturalne funkcje organizmu, które sprzyjają odchudzaniu. Dostępna jest w dwóch wariantach: Elavia intensive (kuracja) oraz Elavia anti yo-yo (stabilizacja). Elavia Intensive to płynny koncentrat, natomiast Elavia Anti Yo-yo to kapsułki na dzień i na noc stabilizujące i utrwalające pożądaną wagę. Pamiętajmy, że Elavia to kompleksowy, 25-dniowy program odchudzania, a nie tylko doraźna kuracja. Zapraszam do zapoznania się ze stroną produktu elavia.pl. Chętnie odpowiem także na Wasze pytania. Pozdrawiam, Alicja _____________________________ eRzecznik marki Elavia 4321 Slim