Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika223

Jak znaleźć siłe do nauki?

Polecane posty

Gość Monika223

Do konca marca trzeba oddać indeksy. mam jeszcze pare rzeczy do zaliczenia nie moge jakoś sie przemóc do nauki to jest najgorsze :( wiem ,ze to jest ważne ,ale kiepsko mi to idzie :(

mam dla ciebie propozycję wstań rano bardzo wcześnie idź pod najbliższą fabrykę w okolicy i poobserwuj ludzi z jakim entuzjazmem idą do roboty na 3 zmiany a później spróbuj się wkleić wśród nich jak tak sama zapieprzasz i co dalej nie chce ci się uczyć ?

Gość Monika223
no ja wiem ,ze jak sie nie bede uczyc to potem bede tego żałować :( tylko jak sie przemóc?

Gość begiebe
ja mam to samo, wiem ze musze...i nawet chce, jak sobie pomysle jak fajnie by bylo cos tam wiedziec, czegos sie nauczyc :) ale lenistwo wygrywa. ZAWSZE. nie wiem czy istnieje taka sila :p

Gość Monika223
tzn troche sie ucze ,ale musze sie uczyć znacznie wiecej :(

Gość Monika223
dzisiaj na dobra sprawe powinnam sie uczyc cała noc zeby ogarnac material na jutro

Mam to samo, jeszcze 3 przedmioty do zdania, a sesja poprawkowa się kończy lada chwila. Ale jestem dobrej myśli, w sumie to najlepiej mi się uczy, kiedy czuję presję, potrafię wtedy zagiąć czasoprzestrzeń żeby zdążyć w terminie 🖐️ Nie łam się autorze, tylko do roboty!

Gość Monika223
tylko ,ze juz chce mi sie spać :(

Monika to zanim się położysz to niech do ciebie dotrze to że będziesz zapierdzielać w kołchozie jak się nie nauczysz i tyle a i tak dla motywacji ja pracuję 4 dni w tygodniu po 7 godzin :) bierz się do nauki :) no ok do mojego syna też nie dociera że całe życie nie będę mu na wszystko dawać też ma problem ze znalezieniem czasu na naukę i wizja fabryki do niego nie dociera :)