Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haabibi

Ból oka i głowy

Polecane posty

Gość haabibi

Witam. Mam pytanie i szukam jakiś informacji. Może ktoś z was będzie wstanie mi pomóc. O ok 3 tyg. mam bóle głowy strony potylicznej, a dokładnie jak gdyby kłucia między czaszką,a karkiem promieniujący do barku plus zawroty głowy, brak koncentracji,senność i trudność w dobraniu słów. Na początku podejrzewałam przewianie aczkolwiek po tak długim czasie wykluczam to. Jestem już zarejestrowana do neurologa, jednak na wizytę muszę trochę poczekać. Dziś natomiast pojawił się przeszywający ból lewego oka przy schylaniu i podnoszeniu głowy. Taki kłujący i pulsujący. Jak dotykam powieki to aż palec mi chodzi. Cóż to może być???/

Gość Ijcfdcgcghvbhjn
Zatoki. Zbadaj się pod kątem pasozytów.

Gość to zatoki
tak, tak zatoki na bank :)

Gość vitaD
mnie przy zatokach oko boli i tez pulsuje. Ostatnio bolalo mnie pol twarzy- oko, nos, czolo- az do szczeki szlo. Ale to jeszcze nic w porownaniu z migrena- jak kiedys mialam ataki, to trwaly kilka dni-bol glowy jednostronny (nie do wytrzymania)+ swiatlowstret+ wymioty :O dzieki Bogu od ponad roku jest spokoj

Gość perfumeryjek
Przyczyny mogą być trzy :) 1) faktycznie zatoki 2) Zbyt wysokie ciśnienie śródczaszkowe (nie masz bardziej widocznych żyłek w oku, bardziej wyłupistego, bladej tęczówki albo innych zmian w bolącym oku?) 3) Niedobór witamin i suplementów na to trzecie polecam ci to: http://goo.gl/DAvbz nie jest to tylko na odchudzanie ale suplementuje organizm i za to dostał nobla za m.in. najlepszą wchłanialnośc w dziale sklep na dole po prawej masz podane ile zzapokaja dziennego zapotrzebowania na witaminy :D

Gość Zielona ja
a raczej cztery bo czwarta przyczyna to pasożyty. migreny tez wywołuja pasozyty, poczytajacie o tym.

Gość haabibi
właśńie nie wiem czy to zatoki, nigdy na to nie chorowałam... nie miewam nawet kataru, a przy zatokach chyba jest... co do zmian w oku to tak i owszem zmiany są takie,że oko "zmniejszyło się" i jest zaczerwienione z lewej strony. Do tego dziś piecze i jest suche.