Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tyszka1990

seks w saunie uprawiał ktos:)

Polecane posty

Gość lopae
nikt. tu się rozmawia o bachorach 🖐️

Gość *98948508
w basenie termalnym owszem, pan pod pania "od tyłu"

Gość ja 27
moja kobieta chce w saunie ale nie mam sauny ;)

Tak, ale bylo zdecydowanie za goraco. Najbardziej podniecajace bylo to, ze bylo to miejsce prawie publiczne - nie sauna na basenie, ale w malym hotelu - i bylo ryzyko, ze ktos mogl wejsc. A czemu pytasz?

Gość fajny bardzo
My uprawialismy ale krótko i nie zdążyłem skończyć bo moja pani denerwowała się, że ktoś wejdzie. Innym razem mieliśmy w SPA taki zabieg dla dwojga w wydzielonej strefie. Dziewczyna z obsługi powiedziała nam co i jak mamy sobie robić i poszła, Moja dziewczyna strasznie mnie podnieciła wiec nie mogłem sie powstrzymać i ją dosiadłem. W pewnym momencie ujezdzania zaczeła mnie szczypać i drapać w plecy, myslę sobie ale ostra a ona dalej szczypie i drapie i coś mówi (nie było słychać bo woda szumiała), obracam sie a za nami stoi dziewczyna z obsługi ,żeby sprawdzić czy wszystko u nas dobrze. Chyba dłuższą chwilę nas sobie ogladała, ja rozpędzony z wackiem w otworku dziewczyny, wszystko bardzo dobrze :) ale moja dziewczyna się spłoszyła i nie dokończyłem.

Gość Delikatny35
uprawialiśmy pieszczoty, dość intensywny petting w samej saunie, ale nie takiej najgorętszej, potem pieszczoty pod prysznicem, a potem w łazience na dole, która zasadniczo jest przeznaczona dla osób korzystających z części masażowej, namiętne bzykanie od tyłu, niestety po cichu z konieczności, więc miałem pogryzione przedramię, bo partnerka tylko tak umiała powstrzymać okrzyki. Pora była mocno przedpołudniowa, partnerkę ośmieliło to, że nikogo poza nami wtedy nie było w kompleksie ;) Natomiast inne zdarzenie to absolutnie spontaniczne pieszczoty z nieznajomą kobietą w jednej z warszawskich saun. Bez stosunku, ale z fajnym orgazmem Pani.

Gość asiaxxxxxxx
tak:) w saunie na basenie xD

Gość asiaxxxxxxx
nie próbowałam, tylko działałam ;p we dwójke raźniej ;p

Gość karoldabek
lubie kobiety działające

Gość asiaxxxxxxx
za dużo byś chciał ;p ale skoro masz podobne przeżycia to powinienes wiedzieć;p a w wozie strażackim też próbowałeś?;p

Gość karoldabek
no własnie chociaż rąbeczek plis

Gość asiaxxxxxxx
wracam do testownia moich kulek;p jak ktoś bedzie mial rade to pisac w temacie "kulki gejszy" milego dnia;p;p

Gość gość
Ja tam kocham wirtualny seks, numer jeden w polsce to http://sextelefon.top/ Piękne kobiety, gotowe na wszystko i u niektórych lasek masz możliwość realnego spotkania, więc wiesz z kim rozmawiasz przez ten seks telefon

Gość gość
Ktoś jest chętny na sex telefon? Jestem Paulina znajdziesz mnie na http://sekstelefon.top/ Jestem słodką i trochę naiwną blondyneczką lubiącą w łóżku na ostro:)

Gość gość
W tą niedzielę. Bzykaliśmy się w zewnętrzej. Ledwo zeszłam z niego otwarły się drzwi i weszła kolejna para a po nich jeszcze jedna. Mieliśmy szczęście. Weszli by piętnaście sekund wcześniej i mieli by niezwykłe widowisko a tak chyba myśleli, że normalnie saunujemy. Tylko byliśmy strasznie zdyszani a mojemu nie do końca opadł ale to się w saunie zdarza.

Gość gość
W saunie tylko na dolnej ławce da radę się rżnąć. Wyżej to masakra. Próbowaliśmy. No i ten dreszczyk, że ktoś wejdzie. Zaliczone.