Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tamara_27 warszawa

dlaczego on nagle zaniemówił - nie chce się spotykać czy co?

Polecane posty

Gość tamara_27 warszawa

Witajcie sorry za łzawy temat ale spotykam/łam się z pewnym meżyczyzną, on 36 lat wolny beż żony, dzieci etc ja 27 lat i przez miesiąc było wspaniale, cudownie teraz od tygodnia się nie odzywa? niby jest w Moskwie wiem jak wygląda praca na delegacjach gdyż sama na takie wyjeżdżam ale żeby kompletnie nic nie napisać, nie zadzwonić

No ja widzę tylko 2 możliwości: 1) Umarł 2) Jesteś dla niego tylko rozrywką, niczym poważnym.

Gość rtrytuyi
a ja sie pytam po co 27latka zawraca sobie glowe starym pierdzielem?

Gość realistka_22
autorko, u mnie podobnie, juz się ponad tydzień nie odzywa, w niby znowu chciał się spotkać :o no i co co robić? zdarzyło się wcześniej, że sama do niego napisałam, ale już nie będę się tak poniżac :o cóż, byłyśmy tylko chwilowymi zabawkami i teraz zostaje nam to samo robić innym facetom, niech wiedzą jak to jest gdy ktoś rozpala i znika bez słowa :(

Gość powiem i ja ......
a czemu zwyczajnie to Ty do niego nie napiszesz takiego normalnego smsa np z pytaniem jak tam pogoda w Moskwie i co słychać ?....przecież korona z głowy Ci nie spanie a przynajmniej zobaczysz czy odpisze i co odpisze

Gość tak myślę..
Mój były tak potrafił zrobić, że wyjeżdżał i w ogóle się nie odzywał. Co prawda było to raczej na weekend, niż na tydzień, ale jednak... nie widział w tym problemu i nie rozumiał, o co moje pretensje... dlatego jest byłym. Może poczekaj aż wróci? A jak się odezwie, to wyjaśnij mu, że Ci się to nie podoba i następnym razem nie toleruj takiego zachowania.