Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mozliwa_ciaza_

byle do soboty ;)

Polecane posty

Gość mozliwa_ciaza_

współżyłam z partnerem w dni płodne był to stosunek przerywany po tygodniu od tego czasu dostałam plamień myślałam ze zbliża się @ minęły 2 dni a plamień i @ brak cały czas mi się spać chce co jest dziwne bo za zwyczaj bardzo mało śpię no i teraz tak sobie czekam do soboty żeby zrobić test chyba ze w piątek przyjdzie jednak @ co o tym myślicie? dodam jeszcze ze byłam za granica wiec mogla tu tez wpłynąć zmiana klimatu na wszystko

Gość mozliwa_ciaza_
up

Gość czarnaania1111
być może miałaś plamienie implantacyjne, poczytaj w internecie na ten temat, są testy które wykryją ciążę niby po 6 dniach to może zrób sobie

Gość czarnaania1111
a kiedy powinnaś dostać @ ?

Gość Shineonme
nie wkrecaj sobie ciazy po tak krotkim czasie ja jestem w 9 tygodniu a jedynym objawem jest to ze nie mam miesiaczki . mozesz nie miec miesiaczki od stresu, bedzie dobrze :*

Gość mozliwa_ciaza_
@ powinnam dostać w piątek dlatego tez czekam do soboty żeby zrobić test :)

to ze jestes w 9 tyg a objawem jest tylko brak miesiaczki nie jest regula..kazda z nas przechodzi ciaze inaczej ja jestem w 8 tyg i mam czasami lekkie bole brzucha, mdlosci, wyczulenie na niektore zapachy i chodzenie do kibelka co chwile..kazdy organizm jest inny :)

Gość helenka.09.0
co to znaczy @???

Gość mozliwa_ciaza_
zrobię już nie mogę się doczekać jak by się okazało ze jestem to bym była mega szczęśliwa i wiem ze mój tez był by bardzo szczęśliwy