Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KASIA1099

Brązowe plamki??

Polecane posty

Gość KASIA1099

prosze o porade. tydzien temu mialam dostac okres. nadal nie mam(nie jestem w ciazy), natomiast przed wczoraj na bieliznie pojawily mi sie male ,brazowe plamki... okresu nie mam do dzis.. natomiast "zabezpieczajac sie" tamponem najpierw zaobserwowalam malutkie slady krwi i brazowego "czegos", natomiast po 3 h juz nic;/// cop to moze byc??bola mnie piersi ale po za tym czuje sie dobrze- jakby nigdy nic;// isc do lekarza, czy poczekac??prosze o pomoc

Gość Jessie 1207
Też zamiast okresu miałam tylko brązowe brudzenie. Stosuje antykoncepcje, przeczytałam w ulotce, że np. jeśli drugi raz tak się stanie mam iść do lekarza. A Ty stosujesz jakieś hormony?

Gość KASIA1099
nie stosuje nic;/ ciaze wykluczam- zabezpieczamy sie prezerwatywa,uwazamy na dni plodne ..dla pewnosci zrobilam test. jedyne co mnie zaniepokoilo to to,ze piersi zaczely mnie bolec dopiero dwa dni przed "planowym" teraminem, zawsze dzieje sie tak jakis tydzien, poltora. brzuch bolal mnie tez bardzo krotko...

Gość może to
niedomoga lutealna, czasami się objawia plamieniem przed okresem najczęściej brązowym.

Gość KASIA1099
a czekac jeszcze np. tydzien, badz nie wiem- do nastepnego razu,kiedy ten okres ma sie pojawic czy interweniowac w najblizszych dniach? poza bolącymi piersiami to czuje sie idealnie...