Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GladiathusS

Jak zaciagnac ja do lozka?

Polecane posty

Gość GladiathusS

Witajcie. Mam w pracy kolezanke, z ktora sie swietnie dogaduje. Ostatnio zblizylismy sie do siebie. Wspolne wyjazdy sluzbowe, czule slowka na ucho, przez tel., via e-mail w pracy, usmiechy, zarty itd. Strasznie mi sie podoba. Dosc czesto dochodzi do dotyku z jej strony, nawet w miejscu zatrudnienia. A to ocieranie sie, szczypanie, zakladanie reki na ramieniu, oplatanie szyi rekoma pod pretekstem masazu etc. Ja rowniez nie jestem obojetny. Problem w tym, ze ona jest mezatka, a ja wolny strzelec. Mimo to, chcialbym chyba sprobowac czegos nowego. Porwac sie w wir namietnosci. Tylko nie mam pewnosci, czy ona rowniez tego pragnie. Ciezko zapytac sie wprost. Jak jej dac znak i zachecic do pojscia do lozka? Biore pod uwage dluzszy romans, a nie pojedynczy numerek.

Gość NieUstraszona
Dostaniesz w mazepę najpierw od niej, później z harmaty - od jej faceta. W najlepszym razie wyleją ciebie z roboty...aleś ty rozgarnięty, choć liści już nie ma :-D

Gość alebaba
Idź z nią do parku na wiosnę. Jak nikt nie będzie widział, zaciągnij siłą w krzaki. A potem lej po mordzie, ile wlezie, super odlot będzie!

Gość masz prawo do wolności
lubisz wylizywać resztki po innych fagasach widzę

Gość huhuhu
mezatej nie ruszaj

Gość enncea
jak nie wiesz jak to nie probuj face to face bo narobisz w gacie. wyslij maila z zapytaniem o rozluzniajace cwiczenia. najwyzej dostaniesz z liscia