Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uczciwy,naciągnięty

NIGDY PRESTIGE SPA I CITEAM

Polecane posty

Gość uczciwy,naciągnięty

NIGDY,NIGDY, NIGDY WIĘCEJ... NIGDY WIĘCEJ PRESTIGE SPA I CITEAM. Kupiłem kupon do tego czegoś jako "prezent" żonie. Żonie wystarczy sama rozmowa telefoniczna z "szefową". W czasie tej rozmowy została potraktowana w taki sposób, że niestety dopiero wtedy otworzyły nam się oczy i zaczęliśmy szukać opinii o tym "dziadostwie". To coś to jest masakra, sposób traktowania klientek to jakaś tragedia. TO JEST PO PROSTU ZWYCZAJNE NABIJANIE LUDZI W BUTELKĘ ... A CITEAM NIE WIDZI W TYM NIC ZŁEGO I NIE MA NAJMNIEJSZEGO ZAMIARU ODDAĆ PIENIĘDZY ZA NIEZREALIZOWANY KUPON. Pobierają pewnie około 50 % prowizji od wystawcy kuponu. Może jestem nawiny ale gdybym ja sprzedawał kupony naciągaczy to jeżeli nie mogą oddać całości bo przekazali część kasy naciągaczowi to przynajmniej poczywałbym się do oddania przynajmniej pobranej prowizji. NIE LICZCIE NA TO. CITEAM CHCE ZARABIAĆ NAWET NA BARDZO WĄTPLIWEJ JAKOŚCI KUPONACH I WYSTAWCACH POSIADAJĄCYCH BARDZO KIEPSKĄ OPINIĘ. NIGDY WIĘCEJ TAM JUŻ NIC NIE KUPIĘ. TO BYŁ JEDYNY PRZYPADEK, a kupuję w necie dosyć często, KIEDY ZOSTAŁEM W NECIE NACIĄGNIĘTY I STRACIŁEM PIENIĄDZE. Piękne opakowanie kuponu a w środku śmierdzący syf. A jak już Citeam ten syf komuś wciśnie to nie ma żadnej szansy tego zwrócić. Przecież najważniejsza jest w naszych czasach prowizja, kogo obchodzi dobra opinia. NIGDY WIĘCEJ CITEAM!!!! o tym czymś szumnie nazywającym się "salonem" nawet nie wspomnę. Niech się udławią tymi pieniędzmi z niewykorzystanego kuponu.

Gość cynamooon
Z jednej strony rozumiem, bo nikt nie lubi być stratny, ale z drugiej strony czemu całość pretensji spadła na pośrednika a nie sprzedawcę? To jakby urwać łeb hurtownikowi, że producent spieprzył pasztet w słoiku. Sorki, ale każdy ma swoją działkę, Citeam pośredniczy ale nie może znać wszystkich "produktów", założę się że nie sprawdza hoteli na wycieczki itp. Oni przyjmują oferty od "producentów" i negocjują niższą cenę w zamian za nakręcanie sprzedaży. Jeśli to co należy do obowiązków pośrednika, sposób załatwienia itp. zrobił ok. to za co mu głowę suszyć? Czytałam wypowiedź panny co kupiła kupon do fryzjera i jej się kolor nie spodobał, jaki jej fryzjer machnął.... I zgadnijcie, kto był winien? oczywiście Citeam!!!!!!! Jak kucharz przypali kotleta to też będzie winien Citeam, a jak w Bułgarii nie będzie pogody na wakacjach to też Citeam!!!!! Ludzie, opanujcie się. Ja sama kupiłam tu parę rzeczy (przedmioty, zabiegi) i na razie nie mam zastrzeżeń, dziś kupiłam wycieczkę...... i zobaczymy, może się przejadę, może nie.... ale nie zwalę wszystkiego na Citeam. Na Allegro też kupa oszustów jest..... zdarza się.... Jak kupicie produkt w sklepie to też może się trafić bubel..... ale najważniejsze to na kogoś zwalić..... Kogoś trzeba ukamienować..... czemu Citeam ma zwracać kasę, skoro wziął ją producent, i jak świat światem to producent odpowiada za jakość produktu a nie "sklepikarz". Sorki, nie mam żadnych powiązań z tym portalem, ale wszędzie sie trafi ktoś nieuczciwy.... a takie opinie i przestrogi pozbawiaja ludzi możliwości kupna czegoś tańszego....Owszem, krytykujcie, ale z głową. Pozdrawiam

Gość Marga123
Ja nie polecam! Zostałam oszukana. Kupiłam kupon na sushi w Warszawie (Magurosushi) a jak się tam wybrałam na kolację to się okazało, że restauracja jest w likwidacji i jeszcze w tym samym miesiącu otwierają inną knajpę w tym miejscu. Zgłosiłam zwrot kuponu do Citeam i mieli zwrócić mi środki w ciągu 14 dni. Oczywiście nic takiego nie miało miejsca. A jak się wczytałam w regulamin to się okazało, że za nic nie ponoszą odpowiedzialności i że chyba mam złożyć reklamację do Usługodawcy, który to zniknął!!!! Nie można się do restauracji dodzwonić faks nie działa... Jak mam niby składać tą reklamację???? A CITEAM umywa ręce!!! Nie jestem pewna czy ten regulamin jest zgodny z prawem, bo moje pieniądze poszły do Citeam... Ale zamierzam to sprawdzić! NIE POLECAM!!!! JAK MOŻNA SPRZEDAWAĆ COŚ CO NIE ISTNIEJE!!!!! ????

własnie dlatego bojkotuję zakupy grupowe... to jest jedno wielkie naciągactwo. nie zawsze, wiadomo, ale wyjątki potwierdzają regułę. a jak małżonkę chciałeś wysłać do spa, to trzeba było szukać sprawdzonego miejsca - primavera w jastrzębiej górze ma całkiem pozytywne opinie, no i znajduje się przy samej plaży, także miejscówka idealna na relaks.

Gość cynamooon
A ja byłam na tej wycieczce, o której pisałam wcześniej i każdy punkt był zgodny z opisem. Organizatorem było Biuro Plus z Zabrza, choć to zupełnie nie mój region, będę z nimi jeździć, bo się przekonałam. Wykupiłam też kurs barmański, który odbył się zgodnie z planem... teraz chodzę do groty solnej... na razie na nic mnie nie naciągnęli, nie oszukali.... a co do regulaminów to najpierw się je czyta dla pewności, bo po fakcie to tylko są pretensje... nieuzasadnione, bo skoro akceptujemy regulamin bez czytania to nasza głupota a nie Citeam. Oni mogliby napisać w regulaminie, że zleją nas zaraz po odebraniu kasy, i nic im nie zrobisz jeśli zaakceptujesz takie warunki.... widziały gały co brały i nawet prawnik nie pomoże. Czytajcie regulaminy, to jedyna metoda. Pozdrawiam i życzę równie udanych zakupów na Citeam czy innych tam, jak moje.

Gość Marga123
Nie zgadzam się z tym co piszesz w sprawie regulaminu. Jeżeli postanowienia jakiegokolwiek regulaminu są sprzeczne z przepisami prawa, to można je podważyć i dochodzić swoich praw! A jeśli chodzi o CITEAM to po moim drugim mailu odpowiedzieli, że faktycznie restauracja została zlikwidowana, że przepraszają i że oddadzą pieniążki. Więc nie jest tak źle jak myślałam....

Gość Aagattaa
Witam, ja również kupiłam kupon do prestiże Spa w Katowicach i także zrobiłam to w ciemno. Ale w przeciwieństwie do osoby, która założyła ten wątek, zostałam bardzo pozytywnie zaskoczona. nie zraził mnie fakt, że początkowo nie mogłam się dodzwonić (tak to jest, jeśli ktoś decyduje się na korzystanie z grupona czy innych systemów tanich zakupów – trzeba się przyzwyczaić, że miejsca, które wybierzemy będą zwyczajnie oblegane) i w końcu dotarłam do samego salonu. Sporo się dzieje, ale wszystkie pracownice są bardzo miłe, od razu na wstępie zaproponowały mi kawę. Mimo że przyszłam trochę za wcześniej, to prawie od razu zostałam obsłużona. Zabieg (depilacja laserowa) trwał w moim odczuciu odpowiednio długo (ok. 20 minut), a wykonująca go pani była odpowiednio precyzyjna (ilość impulsów przestałam liczyć po 10…). Nie będę się wypowiadała na temat właścicielki, bo nie miałam z nią zbyt długiej styczności, a nie zwykłam sądzić ludzi po tym jak mnie mijają w poczekalni…

Gość gość
nie trzeba było robić zakupów jakichś kuponów, tylko zainteresować się tematem bezpośrednio, zadzwonić w miejsce, które nas interesuje, wypytać o ofertę i ewentualnie zrobić rezerwację. co dają te kupony? jakieś zniżki? jak chcecie mieć taniej, to niestety, ale tak później bywa. dobra usługa kosztuje, luksus za pół darmo to pic na wodę.

Ktoś, kto założył ten wątek chyba nigdy nie był tak naprawdę w tym salonie. Powiem Wam, że w życiu odwiedziłam już takich salonów i póki co nie spotkałam się z tak profesjonalną obsługą. Osoby, które tam pracują mają ogromne pojęcie na temat wykonywanej przez siebie pracy. Na każdym kroku będę polecać ich usługi, bo są najzwyczajniej bardzo dobrzy!

Gość gość
HA HA HA. Tak napisze! Patrz na Szefa a wiesz z czym masz do czynienia. Na innych portalach się wypowiadają tak samo. Idź niech cię kosmetyczki przykryją śmierdzącym kocem, i właścicielka potraktuje cię jak mnie to będziesz wiedziała. Omijać szerokim łukiem.

Gość gość
Tak to jest jak chce sie miec super okazje z okazika albo grupona. Za darmo nic nie ma. Na portalach zakupow grupowych oglaszaja sie tylko salony, kore szukaja naiwnych albo skąpców bo brak im klientow.

Gość gość takaona
Kupowalam już kilka razy przez Citeam i nigdy nie było problemu zawsze byłam zadowolona. Kupuję głównie wejściówki do rożnych parków oraz kupiłam 3 dni w SPA. Sama nie mogłam jechać i odstąpiłam kupon teściowej która była zachwycona jak wróciła.

Gość gość
Tesciowa pewnie nigy wczesniej nie byla w podobnym miejscu więc nie miała porównania i zachwyciła się ble czym.