Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwnakafeteia

niski facet

Polecane posty

Gość dziwnakafeteia

Czy to, ze facest jest niski ma dla was znaczenie? Czy odbiea mu to bycie atakcyjnym dla was? Nie mowie o facetach nizszych od Was , ale takich ktorzy sa "lekko wyzsi" a jak zakladanie np szpilki rowni wzrostem? podzielcie sie waszymi opiniami!

Gość Ja preferuje niskich facetow.
Moj facet jest wyzszy o 4 cm :) a ja mam 165

ja mam 165 cm, mój ma 169 podajże :) no powiem Ci tak, fajnie by było, gdyby był wyższy :) na obcasach jestem wyższa, ale rzadko chodzę, bo nie lubię :) także z tym nie ma problemu :) jeśli chodzi o atrakcyjność, to dla mnie ważny jest całokształt, wygląd + charakter, to jak sie rozumiemy, myślę ze mój facet to moja bratnia dusza i druga połowa, a wzrost nie bardzo mnie interesuje

Gość Onassssss
tak niski facet odpada na amen dla mnie w 100%

Dla mnie ma to ogromne znaczenie, facet musi być przynajmniej pół głowy wyższy ode mnie żebym w ogóle traktowała go w kategorii facetów inaczej może być kolego, fajnym kumplem, ale nie facetem do spotykania sie jako para :) Zresztą teraz niema to już znaczenia bo mam męża :) wysokiego oczywiście

Gość Girl_23_Girl
Hmm jak dla mnie to niski facet odpada, dziwnie bym się czuła, mam ok 168 cm, a że lubie szpilki, no to jak je nosze jestem nieco wyższa, wiadomo... No i raczej facet dla mnie to minimum 180, bo jakos nie lubie byc wyzsza od faceta, no ewentualnie moge byc rowna, ale wyzsza to po prostu nie czuje sie kobieco... I powiem Wam, ze kiedys spotykalam sie z facetem ktory byl ode mnie ok 2-3 cm nizszy, nie nosilam w ogole butow na obcasie bo i on tego nie lubial bo diwnie sie czul i ja sie dziwnie czulam, tyle ze nawet w plaskich butach i tak bylam wyzsza i nie bylo to fajne, mimo ze on byl pod wzgledem charakteru super, i ogolnie wyglad tez, to jednak ten niski wzrost mi przeszkadzal...

Może jestem dziwna, a może za stara na takie rozpatrywanie tematu: niski facet:P śmieszne mi sie wydaje ocenianie człowieka pod kątem wzrostu. Jak dla mnie facet, a mówię tu o cechach zewnętrznych, ma być czysty i pachnący, zadbany, ma być w nim to coś, co mnie zaczaruje, ale żeby wzrost? ... Może takie moje "szczęscie" a może na zasadzie przeciwności- zawsze podobałam się facetom swojego wzrostu lub niższym i nie miało to dla mnie znaczenia. największa różnica to... 10 cm tzn. ja byłam wyższa i w ogóle mi to nie przeszkadzało, a skończyło się z zupełnie innych względów. Mój mąż jest mojego wzrostu 173 i kompletnie mi nie przeszkadza, że czasem jestem wyższa- szpilek nie nosze. Czuję się przy nim kobieco i bezpiecznie nie ze względu na wzrost a na jego charakter i postawę wobec mnie. Jest czuły, opiekuńczy, dobry, męski. I nawet gdyby miał 160 cm, a miał taki charakter, to bym z nim była:)

Gość jam oto tu.
mój jest wyższy tylko 3cm... szpilki trudno.... mogę bez nich żyć ale za to jest bardzo ładny, kochany, czuły i troskliwy :) nic więcej mi do szczęścia nie trzeba. A i tak dziewczyny się za nim oglądają... ehhhh... mój przystojniak :)

Mnie by nie przeszkadzalo gdybym miala niskiego faceta. Sama mam meza dosc wysokiego, ale gdyby byl mojego wzrostu to tez bym go kochala bo nie jestem z nim ze wzgledu na wyglad.

Gość mleczna aska
z nizszym facetem jest lepszy sex

mleczna aska z nizszym facetem jest lepszy sex skad takie rewelacje mam 170cm i z seksem cienko bo co mozna zrobic 11cm cienkim penisem

Gość mleczna aska
idzie bardzo duzo poprostu nalezy tego chciec mam wysokiego partnera a czasem chciala bym aby byl nizszy

Gość Sialalakaklala
Ja podkochuję się w mężczyźnie wyższym ode mnie o kilka centymetrów, więc wzrost nie ma znaczenia jeśli dziewczyna się zakocha :)