Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ha hhm mmmm

Wiosna za pasem - odchudzacie się już ?

Polecane posty

Gość ha hhm mmmm

Musicie trzymac diete- nie chce patrzec na tłuste cielska za okolo miesiac :) (wtedy juz cieplo sie zrobi

Gość cycatka mężatka
Odchudzam się,już, od dwóch tygodni...[śpioch} Przyznam się, jednak, że wczoraj uległam kolacji...:O

Gość aodjopasjdfpoasjdopjaop
a kto ci kurwa każe patrzeć? :O równie dobrze co niektórzy zapewne wolą nie patrzeć na twoją krzywą mordę ale nie mają wyboru, takze stul pysk

Gość nie musze sie odchudzać
wagę mam super bez diet a jem kiedy chcę i co chcę :) :D

Gość ha hhm mmmm
oj jaka frustracja i zlosc :) odchudzaj sie odchudzaj ,,dobrze ci to zrobie :) pomysl ze majac chude cialko nie wykitujesz na zawał :)

Gość zrobiła to sama?
Kto ma parę kilo nadwagi-zdąży zrzucić. Kto się zapasł na amen, nawet-do zimy nie schudnie...:D Coś mi się zdaje, że jest tu taka-nerwowa panienka...:D

Gość ej no i po co to mi
Ja sie nie odchudzam ,mam to w dupie. Ten szał '' MUSZĘ schudnąc do wiosny/do wakacji'' ... no ale po co sie pytam? Myslicie ,ze ktoś oglada wasze ciała na ulicy ? Ludzie mają was w dupie , nie obchodzi ich jak wygladacie ,mają swoje sprawy a nie zwały tłuszczu u jakies baby 💤

Gość SAME SŁODYCZE
Zimą, zawsze, przybieram 2-3 kg, które zrzucam-wiosną.:D Robię to dla siebie, dla własnego, dobrego samopoczucia i guzik mnie obchodzi, co ludzie o mnie myślą . Brzydzę się wystającym sadłem-zarówno u siebie, jak i -u innych...:D