Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taka_ja_taka

opowiem...

Polecane posty

opowiem o tym co mi się ostatnio przytrafiło... jestem dwudziestoparoletnią kobietą, jestem sama od 1,5 roku, co jakiś czas umawiam się z facetami na "kawki" jednak jakos nei moge sie zaangażować w żadne poważny związek, moze sie boję ... Ostatni facet mnie zostawil po czym znalazl sobie kobite po przejsciach z 2 dzieci. Od jakiegoś czasu zaczęłam imprezować chciałam odreagować udowodnić coś sobie...poznałam faceta sportowca, żonatego, 2 dzieci, obcokrajowiec i ... przespałam sie z nim po alkoholu oczywiście, nie miało to dla mnie większego znaczenia, nawet mi sie nei podobał. Za jakis czas poznalam jego kolege z zespolu tez na imprezie, przespalam się z nim, zaczelismy pisac smsy, znow umwoilismy na seks, potem wyjechal na swieta po 2 misiacach wrocil, znowu sie odezwal i znowu seks... ( zaznacze ze on am dziewczyne, nei jest zonaty, nei ma dzieci) ale ona zostala w jego kraju, strasznie mi sie podoba, podchodze do tego ze to tylko seks, ale boje sie ze sie zaangazuje, a dla niego jestem tylko zabawka, boje sie ze jak zadzwoni nei bede potrafila odmowic, ostatnio zwierzal mi sie ze nei ma zdrowych relacji ze swoja dzieczyna i chce z nia zerwac, ale najgorsze jest to ze dowiedzial sie ze spalam z jego kolega bo tamten sie wygadal.... :( Co radzicie? co powinnam zrobic, zle sie z tym wszystkim czuje...

jak dla mnie to przeginasz trochę i za bardzo mu wierzysz ,może i jemu tylko chodzi o zekz to wciska Ci te wszystkie dyrdymały ,tym bardziej że pewnie wie że ni pierwszy ni ostatni ogarnij się kobieto i radzę jeszcze raz to wszystko przeanalizować :)

Gość Meo Lessi
Dla zachowania pozorów prześpij się z pozostałą częścią drużyny ...