Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nha

Pierwsza ciąża....

Polecane posty

Gość Nha

Hej, czy są tu jakieś dziewczyny które są w pierwszych tygodniach miesiącach ciąży??? Jak się czujecie... jak to u Was wygląda?? Chętnie porozmawiam, bo zwariuję ;)

Gość chibiusa
owszem są :) ból piersi, mdłości, ospałość :)

Gość Nha
chibusa który miesiąc tydzień? ;)

Gość chibiusa
7 tydzień (druga ciąża, mam nadzieję że będzie lepsza bo pierwszą poroniłam :( )

Gość wannika1
tak sa, czuje sie strasznie zmeczona i w ogole slaba :) ale tak pozatym wszystko ok

Gość Nha
wannika1 który to tydzień? Ja w zasadzie wczoraj zrobilam test i wyszły 2 kreski... ale szczerze mówiąc test to była tylko formalność. Okres spóźniał mi się już 1,5 tygodnia co w moim przypadku było nie do pomyśłenia.. i od jakiś 2 tygodni nie najlepiej się czułam i czuję... bolą mnie piersi okropnie, mam bóle w dole brzucha, zawroty głowy, jestem zmęczona i mam okropne zmiany nastrojów!! Ogólnie na tą chwilę jestem przerażona faktem, że jestem w ciąży.. A jak u Was?? Ile macie lat??

Gość edimaxiiii
Witam:) ja jestem w 11 tyg. To moja pierwsza ciąża. Ogólnie dobrze poza mdłościami, najgorzej wieczorem

Gość edimaxiiii
ja ma 20 a ty Nha? Jestes przerazona bo nie czujesz sie gotowa na macierzynstwo czy masz inne obawy?

Gość Nha
edimaxiiii mam 24 lata, w tym roku w grudniu skończę 25 lat Jestem przerażona bo nie planowałam ciąży.. tzn planowałam ale jeszcze nie teraz... chciałam zajść w ciąże za rok może 2 lata.. Jestem po prostu zaskoczona i czuję się nieswojo.. wiadomo to pierwsza ciąża i nie wiem czego się spodziewać... nie wyobrażam sobie że teraz całe moje zycie przewróci sie do góry nogami.. wszystkie moje plany, praca...... w gruncie rzeczy wstyd się przyznać, ale jestem chyba trochę wygodna i boję się tego czy dam sobie radę itp... Nagle okazuje się, że to nie ja będę najważniejsza i że będe musiała wiele poświęcić dla tej jednej małej istotki... lubię bardzo dzieci i razem z mężem chcieliśmy je mieć w przyszłości, ale teraz spadło to na mnie tak nagle... Nie wiem jak dam radę. Jak na razie chodzę zagubiona, myśli uciekają...... Wy też tak macie???

Gość Nha
edimaxiiii czyli prawie 3 miesiąc? Widać już brzuszek??

Gość Nha
czerwony kocyk witaj ;) I jak tam samopoczucie? ciąża planowana?? skąd jesteś??;))