Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onassssss

o co mu chodzi, o seks?

Polecane posty

Gość Onassssss

mam pytanie w innym temacie przedstawię sytuację, chłopaki wypowiedzcie się. ja 24 on 30 28.02.2012 rozmowa z facetem przez telefon(z którym kiedyś urwał się kontakt bo oboje sobie wygadali różne niemiłe rzeczy, a teraz się odnowił , ale oboje się lubią i podobają się sobie) stanęła na tym, że on mówi jej żeby ona mu dała znać jak będzie w jego okolicach to się wybiorą na obiad/kolację 04.03.2012 ona wysyła mu smsa "co słychać" ale bez żadnej propozycji spotkania. On oddzwania i rozmawiają, po czym on znowu mówi, żeby ona dała znać jeżeli oczywiście będzie chciała, "będziemy w kontakcie". 09.03.2012 ona znowu wysyła mu smsa "miłej zabawy piątkowej na imprezie w Krakowie" on na drugi dzień rano w niedzielę znowu oddzwania i znowu mówi, żeby mu dała znać, "ale żeby nie było tak jak ostatnim razem że miała dać znać i cisza". Czy takiemu facertowi nie zależy? Boi się sam zaproponować ? Chce, nie chce? O co tu chodzi, czemu sam nie zaproponuje spotkania konkretnego terminu? Dodam, że ona mieszka w okolicy Krakowa, on w samym Krakowie i on wie, że jej czas bycia w samym centrum jest zależny od niej i jej pracy/możliwosci prosze o powazne, kulturalne wypowiedzi!! ...

Gość Onassssss
dodam, że jest przystojny , kulturalny i ma powodzenie.

Gość marcelllo
A nie lepiej jego samego o to spytać? Jak znam życie, to na kafe można znaleźć jedynie życzliwe porady podszywaczy...

Gość ja to widzę tak
przystojny, kulturalny i ma powodzenie - czyli taki, za którym laski same biegają i on nie musi im proponować spotkań. także biegaj za nim, jeśli chcesz

Gość Onassssss
Zapomniałam dodać że nie mam motylka tylką wielgechnego motyla że skrzydełka czasami aż mi się do ud przyklejają :-( może dlatego ON tak kręci co myślicie ?