Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narkoza mnie czeka 111

Czy to prawda ,że po narkozie wypadają zęby i włosy ? Czeka mnie operacja

Polecane posty

Gość narkoza mnie czeka 111

Jestem załamana, naczytalam sie wielu rzeczy ..prawie kazdy mowi ze po narkozie wypadają wlosy ,bardzo duzo włosów, zeby sie psują ,wymioty itp To prawda ?:( Mam słabe zęby ,włosy srednio gęste , czeka mnie za 1,5 miesiąca operacja , wg lekarza będzie trwała okolo 6 - 7 godzin ... Boje sie ze zostane łysa i bezzębna , pomijając to ze moke wykitować na stole operacyjnym :(

Gość Mika 2012
Ja miałam operację w narkozie i to 2 razy i ani włosy ani zęby mi nie wypadły. Zresztą nawet nie słyszałam żeby komuś coś takiego się stało po narkozie

Gość fffffffffffrr
u mnie wlosy tylko wypadały

Gość mongol czy co?
tk, wszystkie wlosy i zeby ci wypadna!!! zobacz ile chodzi lysych i bezzebnych kobiet po narkozie....

Gość narkoza
potwierdzam. miałam narkozę 3 razy w ciągu 2 lat .poszły mi 3 plomby a włosy strasznie se osłabiły. każda narkoza to osłabienie dla organizmu.pielęgniarki na oddziale powiedziały że organizm potrzebuje ok. 1 miesiąca aby poradzić sobie ze skutkami

Gość Pauu..
Mnie po narkozie strasznie zaczęły wypadać włosy i miałam 6 zębów do naprawy ;/;dd

Gość jaq
nie no ltości. ja miałam leczone zęby pod narkozą. moja mama miała 3 operacje pod narkozą i nic jej nie wypadło. pewnie miałyście zeby zepsute wcześniej a nie po narkozie.

Gość mana:)
Ja równiez mnialam 3 narkozy i nie zauwazyłam aby mi włosy zaczeły jakos bardziej wypadac...a co do zebów to chyba lepiej isc zrobic przeglad przed zabiegiem..i po naprawiac..

Gość Mersi
Ja miałam trzy operacje pod narkozą i po każdej włosy wypadały więcej niż normalnie , ale łysa nie zostałam :-) Natomiast zęby miałam zdrowe bo przed samym zabiegiem brałam zaświadczenie od stomatologa o stanie zębów i co mogę powiedzieć ze z trzeb wyleciała plomba.To raczej nie przypadek . Tak czy owak organizm po narkozie jest osłabiony i tak reaguje .