Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ryża malpa

boje sie iśc do szkoły, co zrobic?

Polecane posty

Gość ryża malpa

boje sie bo bede miała opieprz na lekcji wychowawczej za to ze wczoraj po lekcjach zaczepiłam z kolegami największa kujonke w klasie, troche jej podokuczaliśmy i powyzywaliśmy a potem ja wyrzuciłam jej plecak na balkon od jakiegos bloku i ona musiała prosic te osoby co mieszkają w tym mieszkaniu zeby jej oddały :D a ona mi wczoraj wieczór napisała na gg ze jutro przychodzi do szkołyz mamą i tata i powiedza wszystko wychowawczyni i beda na mnie czekac przed szkolą jej rodzice "zeby sobie ze mną pogadać" :-o ja sie boje, co zrobić?

Gość Malwina2009
Właśnie odebrałam moją pierwszą przesyłkę z darmowymi kosmetykami, tak jak piszą na pogrosiku.eu, jest 10 sztuk, dobrze zapakowana, szybko wysłana, opłata jest tylko za przesyłkę, kosmetyki fajne

Gość ryża malpa
nie prowo, to ze wy macie nudne zycie i wam sie nie zdazają takie rzeczy to nie znaczy ze kazdy ma :P

ejj no jesli to prawda to zajebista akcja :D bedziesz miala co wspominac kiedys, a teraz idz do szkoly i staw temu czola i nie boj sie za tydzien wszyscy o tym zapomna

Gość lek
Idz do szkoły , wykaż skruchę , przepros. Nie działaj pod wpływem kolegów , koleżanek. Myśl za siebie , mój syn tez swietnie się uczy, wzrorowe zachowanie , bdb oceny. Zastanów się dlaczego to Ci tak przeszkadza ??? Może tez zacznij się uczyc , pokaz wszystkim na co Cię stac. Mojemu synowi też uczniowie zazdroszczą ale jest lubiany przez kolegów, stawiaja go sobie za wzór. Przełknij tę porażkę , przepros, koniec roku niedługo. Powodzenia :)

idz do szkoly jak mamuska zacznie stekac to powiedz ze zaraz obie beda szukac torebek na balkonie :) a tak na serio :) idz co Ci zrobia :)

Gość ryża malpa
hehe, no to wychodze, ide walczyć, trzymajcie kciuki za mnie :D

a jak ty byś się czuła gdyby tobie tak ktoś zrobil?? musisz przeprosic i przyjąc to na klatę.i tak to cie nie ominie. nie rozumiem takich ludzi, ktorzy czepiają się kogoś innego bo co?!! jakim prawem? bo komus zalezy zeby sie czegos nauczyc i byc madrym?

Gość no men no cry
A kolezanka ma fajnych rodzicow, troskliwych skoro sie za nia ujeli i chca jej bronic. Trzeba bylo wybrac sobie na ofiare znecania i wyzywania kogos, kto nie ma takich dobrych rodzicow. Wtedy bys sie nie bala tak jak teraz i czulabys sie bezkarnie. Nie kozacz bo zycie roznymi sciezkami chadza. Od ciebie tez moze sie los odwrocic i to ty bedziesz ofiara znecania sie. A kolezanka kujonka zrobi kariere. Dziewczyno, wez sie zastanow nad soba.

Gość aaaaaaarwena
buc jestes i tyle, ale nie martw sie tobie tez zycie da popalic buraczku 🖐️