Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rebelyantka partyzantka

kobiety, czy mogłybyście być z kibolem?

Polecane posty

Gość rebelyantka partyzantka

czy dałybyście się poderwać chłopakowi, który chodzi często na stadion i jeździ na wyjazdy, czasem szuka dymu z policją i obcymi ekipami? mocne ramię dające poczucie bezpieczeństwa, ale za to styl 'casual' więc jak, kobitki?

Gość ja nigdy przenigdy w życiu
odrzucają mnie tacy faceci

Gość zejdi
nigdy w zyciu

Gość jewyyy
Nigdy w życiu!

Nie. Nie chodzi tu juz o wyglad kiboli i tego lazenia na mecze bo to mozna zniesc, ale majac faceta kibola wiecznie bym sie bala czy nie pojdzie siedziec za bojki, albo czy jemu cos sie nie stanie podczas tych starc z policja albo innymi kibolami. I co to za poczucie bezpieczenstwa przy takim gosciu? Idziemy ulica, ona ma na sobie szalik swojego klubu i nagle atakuja nas kibole z jakiegos innego klubu? W zwiazku potrzebuje spokoju, a nie wiecznej niepewnosci i zycia w strachu.

Gość slyszałem krzyk mew
ta buahaha, każda pierdoli, że nie.. ale każdy konkretny chuligan ma zajebistą cipke... bo kobiety leca na takich dużych silnych konkretnych facetów

kamada ma rację. Pójdzie ma mecz i nie wróci bo jest w szpitalu albo ma dołku. to są debile a sterydy im w głowie namieszały. Przyjdzie do domu po paru piwkach i wpierdoli dziewczynie bo powie coś nie tak

Co rozumiesz pod pojeciem "fajna cipka"? Tlenione wlosy, solara, tipsy i sieczka w glowie? Prawdziwe kobiety, ktore sie szanuja szukaja prawdziwych facetow, przy ktorych moga czuc sie bezpiecznie i dla ktorych one sa najwazniejsze, a nie koledzy, mecze, piwo i napierdalanie sie z policja.

Gość DOMINATOR10987
Dla mnie kibol to półgłówek, są też normalni, silni, wysportowani faceci, NIE KIBOLE, czego jestem żywym przykładem:)

Gość śmiszny student ;)
jeśli wyglądał by jak Summer Glau to tak .

Gość slyszałem krzyk mew
/// Prawdziwe kobiety, ktore sie szanuja szukaja prawdziwych facetow, przy ktorych moga czuc sie bezpiecznie i dla ktorych one sa najwazniejsze, a nie koledzy, mecze, piwo i napie**alanie sie z policja. /// hahaha a co nazywasz prawdziwą kobiete? idiotke z wypisaną ksiązką na czole, ktore cale zycie spedzila w biblotece? nie badz smieszna.. mój przyklad jest oczywiscie zalosny ale twoj o tlenionej blondynce jeszcze bardziej.. tu nie chodzi o jakies piwo i napierdalanie z policja idiotko.. bo tak to sie zachowuję patosy ale konkretni goscie, ktorzy kołują hajs, mają charakter itp to zawsze maja pełno kobiet i mają mega powodzenie jestem z poznania, znam kilku bojówkarzy lecha, to są goscie wysocy, dobrze zbudowani, gdzie kazdy ma dobre auto, swoje mieszkanie i kazdy z nich ma ZAJEBISTA LASKE, taka o ktorej kazdy facet marzy.. i nie są to glupie paniusie, wierz mi... chodzi o to ze kobiety bardzo ciągnie do faceta ktory jest duzy silny charakterny i potrafi skolowac kase (a jak to robi to akurat kobiety najmniej obchodzi.. wazne ze kasa jest)

No i wlasnie pokazales poziom jaki maja tacy kolesie. Gdyby moj facet powiedzial do mnie "idiotko", a mysle, ze kibole tak wlasnie zwracaja sie do swoich kobiet, to dostalby w morde i wiecej by mnie nie zobaczyl. Ale najpierw musialabym sie skusic na lysego, wulgarnego palanta, ktory pewnie z mydlem jest na bakier za to wali od niego papierosami i piwskiem i co drugie slowo wtraca "kurwa". A raczej bym sie nie skusila, nawet gdyby jezdzil super bryka i trwonil kase bo dla mnie nie jest to wyznacznikiem meskosci. Jesli laska bedaca z kibolem jest z nim bo ma kase i budzi strach wsrod ludzi bo to taki "prestiz" wg niej to gratuluje. Oboje sa siebie warci. Jak to mowia " kazda potwora znajdzie swego amatora" ;) takze nie zalamuj sie, jakas nie wymagajaca lale znajdziesz sobie napewno ;)

Gość nie tylko faceci sa winni ;)
Pewnie . Wspólczesni kibole interesuja sie tym co sie dzieje w kraju , wiedza kim byli Żołnierze Wykleci - sprzataja ich groby, uczesnicza w organizowaniu pomocy dla dzieciakow z trudnych dzielnic i nie trawia GW jak ja :) Wspólczesny "kibol" to np. Piotr Staruchowicz - ten co siedzial w areszcie za wymyslenie hasla " Donald Matole twoj rzad obala kibole" .. czyli nie leming a aktywny mlody mezczyzna i wiekszosc z nich dba o forme w przeciwienstwie do pseudo intelektualistow ktorym rosna brzuchy a nie chce sie wybrac pobiegac ...

Normalny facet nie zostaje kibolem. Jak ktos odnajduje przyjemnosc w biciu innych to cos tu jest nie w porzadku. Kwestia czasu pozostaje to jak zacznie tluc swoja kobiete a pozniej dzieci. Moze generalizuje, ale sorry, kibole sami sobie taka opinie robia. Brutalni cwaniacy.

poprzedniczko generalizujesz i poslugujesz sie stereotypami ktore podsuwaja ci mainstreamowe media... a zycie nie jest czarno biale znam bardzo fajnych wykształconych " kiboli " z Lecha :) i za ich akcje happeningowe wielki szacun :)

Gość ja nigdy nie znałam fajnego
kibola, niestety ale znam kiboli tylko z tego, że chcą nayebać komu popadnie. może to stereotypy, ale mieszkam w Poznaniu i byłam świadkiem wielu niemiłych sytuacji. mojego kolegę dotkliwie pobili kibole - za nic :( a ja kiedyś musiałam dosłownie uciekać przed taką bandą. też za nic. mieszkam w dość nieciekawej okolicy :o

Wyglada na to, ze tylko kibole maja o sobie dobre zdanie :)

ja jestem kobieta - nie jestem kibolem i mam dobre a nawet bardzo dobre zdanie o tej grupie społecznej odkad interesuje sie historia PRL i widze ze wsrod "kiboli" hasło " BOG, HONOR OJCZYZNA" cos znaczy ps w przeciwienstwie do siedziby naszego premiera gdzie slowo BOG zostalo wykreslone .... warto zobaczyc ile dobrego robia " kibole" :)

"widze ze wsrod "kiboli" hasło " BOG, HONOR OJCZYZNA" cos znaczy" W wolnym tłumaczeniu to znaczy " BÓG mi świadkiem, że mam swój HONOR i gdy OJCZYZNA mnie wzywa - biorę szalik, petardę, bejsbola i idę bronić granic przed atakiem policji, jak moi przodkowie".

Hahahha :D kogos tu zabolala prawda :) adios 🖐️ i krzyzyk na droge.

Gość ja tu tylko na chwilke
zablolała prawda ?:O ale jaka prawda? idz dziewczyno wyjdz może na dwór... przewietrz się bo pierdolisz sam nie wiem co

Gość jak tu nie kochac Szukanie
:P

Gość jak tu nie kochac Szukanie
chyba nie potrafie nie kochać :P

Gość justyna naturalna blondyna
Kamada, tak latwo przychodzi Ci ocenianie innych i obrazanie. Musisz byc bardzo zakompleksiona i nieszczesliwa osoba... :(

Gość Trzeba być zdrowo
p*****lniętą żeby być z kibolem.

Gość Trzeba być zdrowo
Najbardziej śmieszy mnie przewartościowanie i przemianowanie nazbyt często nadużywanego słowa "szacunek" o którym ta kibol-owska ciemnota nie ma pojęcia, bo po prostu myli fakty.