Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Badylek255

spozniona owulacja a ciaza?????

Polecane posty

Gość Badylek255

hej dziewczyny moj problem jest nastepujacy : okres powinnam dostac ponad tydzien temu podejrzewalam ze jestem mw ciazy wiec jeszcze przed planowanym@ zrobilam test ale wyszedl neg wiec bylam przekonana ze nie jestem w ciazy cykle mam raczek regularne wiec po 2 dniach zrobilam test z krwi i takze wyszedl neg ale w tym dniu co robilam bete po poludniu dotslam malutkiego plamienia doslownie kilka ,,brudnych plamek,, od 2 dni tak mnie okropnie bola piersi a wlasciwie same sutki pieka przeokropnie jakby mi ktos szpilki wbijal przed okresem jak mnie bolaly piersi to co najwyzej tak z boku a nie sutki;/wogole zrobily sie takie duze . Powiedzcie mi czy mozliwe jest ze np owulacja mi sie przesunela i test z krwi mogl tego nie wykazac ? dodam jeszcze ze mam okropnie duzo sluzu takiego gestego i bialego nie wiem co jest mialam niedawno robione usg i wszystko wporzadku jest nie mam zadnych torbieli itp. to dziwne ze tyle nie mam okresu;/ co o tym sadzicie? ja sie nie znam na tym troche czytalam i cos o tej spoznionej owulacji znalazlam ale nie wiem jak to jest w praktyce z tym??? poradzcie cos:(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować