Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghjklkgfghjkl;

Kobiety jak o siebie dbacie ????

Polecane posty

Gość ghjklkgfghjkl;

chodzi mi o makjiaz fryzura pedikiure maniciure depilacja ?

Gość ghjklkgfghjkl;
depilacja pipki oczywiście

Gość dyzio+pyzio
co za durne pytanie, mam wymieniać wszystkie zabiegi, przyzwyczajenia itd, zapomnij

Gość ghjklkgfghjkl;
nie zapomne

Gość hjkhkk
a co nie wiesz jak tez rzeczy się robi?? zacznij od umycia się.....

Gość użeczona jak nigdy
ghjklkgfghjkl; przymierza sie do zmiany plci. nic dziwnego ze chce wiedziec jak dbac o swoje nowe cialo:)

Gość Aghai
Dbam o siebie jak każda kobieta. Rano prysznic, wieczorem kąpiel, kosmetyki pielęgnacyjne, makijaż, paznokcie, zabiegi kosmetyczne i depilację robię sama. Ot cała filozofia.

Makijaż: tylko na wyjście. Po domu chodzę 'naturalna'. Fryzura: codziennie myję włosy, szampon, odżywka, czasami serum z jedwabiem. Nie suszę. Najczęściej chodzę w rozpuszczonych. Pedicure i manicure: robię sobie sama. Stopami zajmuję się raz na miesiąc, rękami dwa razy w miesiącu. Jak są długie, to sobie ozdabiam. Depilacja: pachy, ręce - woskuję, nogi golę, miejsca intymne na zmianę.

Gość użeczona jak nigdy
ale widzę, że zębów to żadna nie myje!

Gość aanakonda23
a co uzywacie do pielegnacji twarzy. Ja kupila osatnio ze l i krem nivea visage i jestem bardzo zadowolona. A do ciala jakies balsamy ujedrnjajace albo jakies domoe zabiegi na jedrna skore nog i posladkow.

tez lubie nivea visage, mam ten rozowy do bardzo suchej skory bo takowa niestety posiadam. Pasowaloby sie wziac za siebie, tzn cos niecos ujedrnic i przede wszystkim schudnac, a poki co to nawilzam. Teraz mam jakis balsam z garniera zielony z oliwkami do suchej skory..

Gość ona20szczecin
Myję ząbki buzie , prysznic balsam, kremy itd - 2 razy dziennie włosy myję raz dziennie, co 5 dni na włosy nakładam BIOVAX. Chodzę co dwa tygodnie do fryzjera na saunę, raz na 1,5 miesiąca na farbowanie, oraz co około 4 miesiące na prostowanie keratynowe. Do kosmetyczki raz w miesiącu na mikrodermabrację, co około 3-4 tygodnie na rzęsy bo mam doczepiana 1:1. Co dwa tygodnie na malowanie paznokci na dłoniach i stopach oraz na regulację rzes i henne. Depiluję się sama w domu w zależności od potrzeby No i przede wszystkim - na aerobik joge. Do denstysty zeby mieć zdrowe zęby i raz na pół roku je wybielam ! A makijaż codziennie lekki naturalny dobrymi kosmetykami - i podstawa codzienny dobry demakijaż !

Gość ona20szczecin
Powodzi nie powodzi. Myślę że to normalne zabiegi żeby teraz dobrze wyglądać i za 10 lat nie pisać tu że mam 30 lat a wyglądam na 40 i co robić :)

nie dbam o siebie jakos przesadnie myje wlosy codziennie albo co 2 dni, biore codzienny prysznic, czasem kapiel jak mam wiecej czasu, debiluje sie jak mam taka potrzebe, wlosy scinam sama, nie farbuje, buzke myje wiadomo, zeby tez, nie nakladam tony makijazu, przewaznie lekki podklad, brazer od czasu do czasu, tusz do rzes, kredka i blyszczyk, uzywam kremu do rak, peeling do ciala raz w tygodniu, balsam wtedy kiedy mi sie chce, nie maluje paznokci bo sa mocne i ladne - uwazam ze nic wiecej im nie trzeba, nie chodze na solarium, zdrowo sie odzywiam

a no i nie maluje sie codziennie, stawiam na naturalnosc - bez makijazu i tak dobrze wygladam :P

Gość ona20szczecin
na twarz - ma cere tłusta z rozszerzonymi porami - a to pomaga usuwa stary naskórek zwężą pory, cera mniej się świeci.

Gość fxbgdfhbf
Ja tak o siebie dbam- mam 21 lat. - depilacja - regulacja brwi - odżywki na włosy - stosuje maseczki do twarzy i smaruje rzesy i brwi olejkiem rycynowym - pije ziolna herbatę, wodę, czarna herbatę, zero kawy, fast foodów , alkoholu, papierosów - perfumy i antyperspirant - woda termalna zawsze - solarium raz na tydzien - makijaz to tylko oczu tusz, kredka jakis cien

Gość fxbgdfhbf
ona20szczecin- powiedz cos o prostowaniu keratynowym prosze błagam!!! Mam puszące się, falowane włosy i chciałabym cos z tym zrobic.. jakie sa zalety a jakie wady??? niszczy włosy? wypadaja? mozna farbowac?

Gość ona20szczecin
Ja ogólnie mam proste włosy - tzn nie puszyły się ani nie falowały jakoś specjalnie, a prostuję ponieważ lepiej sie wtedy czuję włosy są gładkie błyszczące nie elektryzują się, farbować włosy można, przynajmniej ja farbuję. Jedno co nie wiem czy to prawda czy nie ale tak gdzieś czytałam i się do tego stosuję - należy używać szamponów odżywek BEZ SOLI. A i ja zacżęłam prostowac bo słyszałam że ten zabieg odżywia włosy - i nie wiem czy naprawdę tak jest czy to tylko tak wygląda - ale włosy wyglądają na zdrowsze ;)

*myje zęby 5 razy dziennie *depilacja *żele do twarzy *balsamy *regulacja brwi *malowanie paznokci

*myje zęby 5 razy dziennie *depilacja *żele do twarzy *balsamy *regulacja brwi *malowanie paznokci

Gość nosem w kałuże
Lady Love z całym szacunkiem , debiluje się ? na kafe debilujesz :P sorry śmiesznie to brzmi :d nic do Ciebie nie mam, ale to było zabawne :D