Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aniol ciemnosci...

To jest modne?

Polecane posty

Faktycznie pomylenie z poplątaniem, ani modne ani innowacyjne ani do włożenia dla - na przykład - mnie i z tego co się orientuję każdej znajomej mi dziewczyny. A pewnie każda z tych blogerek myśli że obwołają ją modowym blogiem roku za super pomysły. tak to jest jak sie przedobrza.

Gość hah ahhahahahha
masakra ,jak ona wygląda :D hahahaha

Teraz nie mam linkow, ale jak przegladam te blogi, to nie wiem czy ja jakas jestem staroswiecka i to jest modne czy dziewczynom juz dooopach sie poprzewracalo.....

Gość 91
ta laska co wstawilas link do jej bloga rano pytala czy jest ladna:) i pokazala jakies foty w sukience, tragedia, nie dosc ze paskudna to sie tak ubiera, ciekawe kto sie na tym wzoruje...

hahahahaha co za bezguscie :P Masakra jakas:P Owszem....teraz jest modny kolor MIETOWY,zwlaszcza na paznokciach ale to co ona reprezentuje swoimi "stylizacjami" yo....hahaha brak mi slow:P Dzieki autorko temtu, dzieki Tobie mam usmiech na twarzy ... mialam dzis zly dzien:/

hehehehe pooglada;lam sobie blooga tej laski i jedyne co mi sie spodobalo to czerwone rurki...reszta do kosza:P Totalny brak BEZGUSCIA!!!!!

Gość mi się nie podoba to
po co się silić na bycie oryginalnym jak nie ma się dobrego gustu? mi się to nie podoba