Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niezapominajka24

Seks

Polecane posty

Mam 24 lata. Od pół roku mam faceta, z którym chciałabym rozpocząć współżycie. Mam jednak problem wstydzę się swojego ciała. Po odchudzaniu nadal została mi fałda tłuszczu na brzuchu, której nie mogę zrzucić, oprócz tego mam sporo widocznych rozstępów. Nie wiem co mam robić. Pomóżcie?

Gość Kochać się i szczać na
wszystko. ;)

Gość afffa
pokaż fotkę brzucha, doradzimy :classic_cool:

Gość jon travolta
na pewno jestes piekna malenka ,albo idz do rosmana tam sa masci na rozstepy

Gość Ból głowy
A czy on jest nieskazitelnie piękny i doskonały?

Gość Ból głowy
Tego z brzucha a raczej z pod pępka nie zgubisz nigdy, więc jest sens myśleć o seksie w ten sposób?

Gość Ból głowy
Taaa... jasne, krem-cud na wszystko co chcesz. Poparte dowodami twojej szczerości. Głupoty pleciesz.

Gość Ból głowy
To do swetie było.

Gość Ból głowy
Niezapominajka24 - nie przejmuj się, bo z pierwszego razu zrobi się horror. Faceci mają w d... nasze rozstępy.

Gość Ból głowy
Jak kit wciskasz to reaguje. Pracujesz w reklamie?

Gość jon travolta
nie wstydz sie bedzie dobrze tylko osmiel sie troche

Gość Ból głowy
Niezapominajka24 - no to przełam się, bo naprawdę nie warto martwić się o rozstępy i fałdkę :) Kobietom wmawia się modę pięknych, zgrabnych lalek, ale czy na ulicy są same piękne i zgrabne kobiety? Czy facet wybierając ciebie mówił ci, że musisz być laską z okładki?

Tak tyle, że ja można powiedzieć jestem mistrzynią w kamuflażu. Dobieram tak ubrania, żeby nie było nic widać i rzeczywiście wyglądam dość zgrabnie. Niestety tylko w dobrze dobranym ubraniu a pod spodem lepiej nie mówić. Boję się jego reacji:(

Gość Ból głowy
No to powiedz mu, że masz problem, bo wstydzisz si,e swego niedoskonałego ciała. Poznasz reakcję i będziesz miała problem z głowy. To nie takie trudne. Odwagi. Jestem pewna, że on twój problem wyśmieje tzn. powie ci że jesteś piękna i mu nie przeszkadza twoja nerwica natręctw :D

Gość Ból głowy
A swoją drogą, czy kiedykolwiek prześpisz się z facetem, skoro rozstępów nie wyleczysz a fałdki nie zgubisz? Mądre to? Nie mówię o ślepcach z zaburzeniami czucia. :D Albo seksie w kombinezonie :D

Gość cvxvcx
Najgorsza jest otyłosc , a nie rozstępy. Wiec ja bym na pewno nie wysmiał. Nie chciałbym jedynie do łozka dziewczyny ktora wzy 90 kg .

Gość Ból głowy
No właśnie. Każdemu co innego w głowie. Ja nie chciałabym faceta zarośniętego na plecach... :D A facet bardzo często nie wie co to są te nasze rozstępy.

Gość Aghai
Autorko ;) Na rozstępy masaż próżniowy :) A tak ogólnie to: Ładna bielizna, makijaż i dobre perfumy uczynią cię bardziej seksowną niż niejedna szczupłą, ale ze to zaniedbaną kobietę.