Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sypię się

skończyłam 26 lat i...

Polecane posty

Gość sypię się

i widzę, że się starzeję. nie tylko ja, ale i moje rówieśniczki - tak jakby od przekroczenia 25ciu lat po prostu wszystko zaczęło się sypać. skóra traci jędrność, zmarszczki mimiczne coraz większe, kondycja siada...i co z tego, że w sklepach pytają mnie o dowód, kiedy widzę, że dziewczęca świeżość odchodzi w niepamięć :( oglądam zdjęcia swoje i koleżanek i widzę, że jeszcze 2, 3 lata temu byłyśmy takie dziewczęce, urocze. to smutne :(

Gość słodkilu
Jednym słowem powiem że czas cię posunął:)i nie cowniesz już tego.

Gość sypię się
cowniesz? że co? :D

Gość Supremus Dux
A później to już tylko trumna i grób. Powinnaś mieć rodzinę, męża, dzieci, bo później już Ci nic nie zostanie. Oczywiście mam świadomość, że niektóre kobiety to w ogóle do tego się nie nadają. Powinny zestarzeć się same, bo inaczej zmarnowałyby innym życie.

Gość słodkilu
Że cudowne lata przeminęły i niepowrócą już a teraz to człowiek będzię odczuwał co roku jak starość go przybliża:O Ale póki co to żyj na maksa i czerp pełnymi piersiami to co życie może dać:D

a tam gadasz! Tak na prawde NASZE życie zaczyna się dopiero teraz! Przestan sie uzalac nad soba tylko wyjdz do ludzi, zacznij zabawe życiem...tez jestem w twoim wieku i mam swiadomosc ze jedyne co dla mnie sie skonczylo to znizki studenckie na pkp 🖐️ pozdrawiam 👄

Gość aaaaaaarwena
pogrzeb sie zywcem 🖐️

no niestety - z 26 rokiem życie już więcej komórek umiera niż się rodzi ... ale dusza może być wiecznie piękna :)

Gość aaaaaaarwena
ja mam 23 i jak to czytam to mam ochote pogrzebac sie zywcem juz teraz

Gość to co powiecie
jak będziecie w moim wieku-52

Gość aaaaaaarwena
ja czuje sie stara od 15 roku zycia

jeśli codziennie nakladasz makijaż, to będziesz sie starzeć w zastraszającym tempie - to tak dla pocieszenia :classic_cool:

Gość Wole Bursztyn od Diamentu
Rany Julek! Chryste panie i no...ci inni swieci ;) A ja po 40-tce i nie zauwazam, zebym sie sypala. Dzisiaj przy 8 stopniach bylam na rowerach z lubym: prawie 60 km nam pokazalo. Potem male zakupy, fajny sandwich we Wloskiej restauracji, troche wina :) Dziewczyno, zycie zaczyna sie po 40-tce ;) choc musze powiedziec, ze po 30-tce tez mialo swoje uroki ;) Idz troche pobiegac ba swietym powietrzu bo w wieku 26 lat takie mysli wskazuja na niedotlenienie mozgu. No chyba, ze pracujesz zawodowo jako modelka. W tej branzy dziewczyny sa wypalonew wieku 21 lat :O