Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

medzia77

anoreksja ,jej poczatki?

Polecane posty

Od wczoraj moja siostra dziwnie sie zachowuje.Mianowicie zawsze tyle jadla ,niem ogla sie powstrzymac ,a wczoraj zjadla troche frytek ,surowki ,2 razy ugryzlam mojego mojego paczka i powiedziala,ze to stanowczo za duzo ,ze jest zla ze nie mogla sie powstrzymac.Zrobila 70 brzuszkow i cwiczyla na hula hop,dzisiaj zrobila jeszcze 20 razy nozyce, 100 brzuszkow i tez hula hop i tez zjadla niewiele i powiedziala,ze od wczoraj schudla 0,5 kg i ze jest z tego powodu zadowolona i ze jutro musi zjesc troche mniej .Czy to poczatki anoreksji,martwic sie czy nie?

Gość alpasfjsdijfg
po prostu sie odchudza ;)

Gość mała 09456
a ilw waży? dużo schudła? kryje się z jedzeniem? unika wspólnych posiłków?

Gość tak po jednym dniu nie
wpierdalania jak świnia już ma anoreksje :o Dobrze, niej je mało przynajmniej schudnie i będzie o jedną spasioną świnie mniej :o

je tylko raz dziennie ,w poludnie unika jedzenia obiadu i mlowi,ze nie chce duzo jesc bo jak ma jesc to ma wrazenie ze zaraz jej przybedzie ,wazy 64 kg ..narazie..

Gość mała 09456
porozmawiaj z Waszymi rodzicami jeśli siostra ma problem, to powinna dostać pomoc specjalistyczną anoreksja jest chorobą psychiczną, czasem kończy się śmiercią

w dodatku czytala strony o anoreksji i mowi ,ze chcialaby chociaz w polowie wygladac jak one

Gość lena ##
Ty jej nie pomożesz, powinnaś porozmawiać z rodzicami, z kimś dorosłym