Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grfrgwew

Czy uważacie, że powinnam przeprosić ciotkę?

Polecane posty

Gość grfrgwew

Moja ciotka (siostra mamy) to osoba okropnie wredna, wścibska i kłapimorda. Na co dzień staram się jej unikać ale niestety przy jakichś rodzinnych spotkaniach to nieuniknione. Z moim partnerem jestem od 12 lat.ostatnio poszłam do mojej mamy i niestety ciotka też tam była. Oczywiście znów zaczęła swoje jazdy w stylu: ja jestem dziwką, mój partner alfonsem a nasze dzieci będą bękartami, itd. Ale kiedy ta maciora zaczęła obrażać siostrę mojego partnera (dziewczyna po wypadku jest w śpiączce od kilku lat) to nie wytrzymałam i powiedziałam co tym razem ja o niej myślę.Najlepsze jest to, ze ciotka do krystalicznie czystych i dobrych osób nie należy, ma za sobą 3 aborcje, niezliczoną ilość kochanków, w młodości nawet w więzieniu była za złodziejstwo. Oczywiście ciotka się obraziła a wraz z nią część rodziny bo przecież ja powinnam szanować ją bo jest starsza i nie mam prawa pisnąć jak ona innych traktuję. Czy wy byście przeprosiły taką osobę?

Gość wikuska @jm
nie -jedynie mozesz jej powiedziec ze wybuchlas bo masz dosc jej kazan gdy sama nie jest swieta i zeby przestala sie wtykac itp....

Gość rewrwe
Nie, nie powinnaś przepraszać.

Gość za co tu przepraszac
ze jeszcze bym jej kopniaka zasadzila

Gość Kazimierz Pizdowąs
nasraj jej do mordy

Gość Eeerrr...
Absolutnie nie przepraszaj! Przynajmniej masz ja z glowy, a tak naprawde to ona powinna Ciebie przeprosic. Ludzi nie szanuje sie tylko dlatego, ze sa starsi - na szacunek trzeba sobie zasluzyc! Rozumiem, ze Twojej mamie moze byc troche przykro skoro to jej siostra, ale chyba w tej sytuacji matka powinna byc po Twojej stronie, a tak naprawde to ona powinna byla cos swojej siostrze powiedziec. Ja tam rodzina za bardzo sie nie przejmuje, bo tez jej sobie nie wybieralam...

Gość mireczkowata
a w życiu!

Gość jak mnie szlag jasny trafia
jak slysze argument, ze powinno sie byc cicho i szanowac starszych (moja mama jest tez przewrazliwiona na tym punkcie!), a tym calym "starszym" wolno ci tak nagadac, ze czlowiekowi w piety idzie!! Z moja mama mialam nie raz i nie dwa taka sytuacje, normalnie tragedia...Wiesz, mialas prawo jej nagadac! I ja bym chyba nie przepraszala, chociaz do mamy to za kazdym razem ja wyciagam pierwsza reke, bo z jej strony obraza majestatu...jest straszna histeryczka i nikt nie moze sie jej sprzeciwic, a jesli tak robisz od razu jej nie szanujesz, jestes zla corka, ona zaczyna plakac i w ogole masakra jest...Takze tak naprawde sama nie wiem co ci poradzic, bo sama nie radze sobie z taka sytuacja :o

Gość to ja jak zwykle pod wiatr
Jeżeli jej ubliżyłaś-to powinnaś przeprosić-jeżeli byłaś agresywna lub wulgarna w swojej wypowiedzi też. Ale nie za treść wtedy,a za formę. Powinnaś przeprosić w jaki sposób to powiedziałaś,ale nie za treść.

Gość kacccia
Tak jak poprzedniczka-jak uzylas.br6dkich wyrazow,to przepros. ale tylko za to. wyraznie powiedz -przepraszam,ze nazwalam cie krowa i franca,ale tylko za to i za nic wiecej. Niech sie wali na ryj kurwiszon jeden ciesz sie ze masz ja z glowy