Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niebiesko zielona..!

WASZE IDEAŁY URODY?..

Polecane posty

Gość Romczyk3223
Marta Trzebiatowska

Gość Romczyk3223
Jeszcze Katarzyna Maciąg One sa najładniejsze wsród znanych Polek, przynajmniej moim zdaniem

Kobiecej - wysoka, szczupla, ciemne wlosy, jasne oczy Meskiej - ciezko powiedziec, musi miec to cos. Moj chlop ma.

Gość ANNAALASKANR!
ja sie sobie podobam:-)))

Gość ideał kobiety to wg mnie
-ciemne,długie włosy -jasne oczy,ciemne brwi i rzęsy -jasna cera -ładne,duże usta - figura szczupła,ale nie chuda

Według mnie kobieta idealna z wyglądu to: wysoka ok. 170cm wzrostu, szczupła, ale nie chuda czyli taka z delikatnymi, ładnymi krągłościami, wlosy długie, zadbane , kolor nie ważny byleby naturalny był. Ładne brwi, duże oczy, najlepiej niebieskie:) duże ładne usteczka i jasna cera a nie jakaś solara. A jeśli chodzi o faceta to według mnie najlepiej brunet o brązowych oczach, wysoki ok 185cm wzrostu, lekko umieśniony, zadbany ale bez przesady nie jakiś tam laluś:)

Gość jersa22
trzebiatowska ma 165 cm wzrostu

Gość gwiazdeczka5888
Wg mnie też Trzebiatowska. Podoba mi się uroda również Evy Longorii.

Gość jersa22
mi sie podoba uroda Bar Rafaelli .

Gość jersa22
Longoria wyglada fatalnie bez makijażu.

Gość gwiazdeczka5888
Większość kobiet wygląda fatalnie bez makijażu. Naprawdę ciężko znaleźć teraz kobietę piękną z natury.

Gość oj tam,oj tam
Blogerka Cajmel jest przepiękna,wg mnie to najładniejsza polska blogerka. Niesamowity typ urody.

Gość jersa22
dziewczyna musi wygladac dobrze w makijazu i bez makijazu . Inaczej nie jest ideałem rody.

A podoba wam się Isabelle Stromberg? To taka blogerka. Śliczna blondyneczka, gdyby się tak nie malowała i tak byłaby śliczna . Według mnie idealna jest. Śliczna buzka

Gość gwiazdeczka5888
Isabelle Stromberg? Na moje za bardzo sztuczna. Taka barbie trochę. Wolę bardziej naturalny wygląd. Swoją drogą, Niebiesko-zielona chyba lubisz dyskutować na temat urody? To już któryś Twój temat z kolei odnośnie urody ;)

Może trochę przesadza z makijażem ale ma ładne rysy twarzy . A co tego czy lubię to owszem lubię pisać na takie tematy tu na forum, moje tematy o żydach mi usuwają to tylko to mi pozostało:)

Gość gwiazdeczka5888
Da się zauważyć :) Ja też założyłam niedawno temat, dałam fotę dziewczyny do oceniania, nawet Ty ją komentowałaś ale niestety też mi usunęli :P

Gość Isabelle Stromberg?
żartujesz,prawda? jest straszna! pod tą tapetą nie widać jej twarz,a co tu mówic o urodzie? do tego białe włosy:/

Widziałam jej zdj bez makijażu lub w lekkim makijażu i jest ładna. Nie wiem po co się tak maluje:( a poza tym nie ma już białych włosów. I ma super styl, ładnie się ubiera. I tak jest śliczna:)

A co do włosów to też miałam do przed wczoraj takie białe do pasa.a wczoraj sobie pofarbowalam na bronz i obciełam do ramion. Jak mnie dziś ludzie zobaczyli to był dla nich szok, taka zmiana:)

Gość Kocham sąsiada
Mój ideał to chłopak z sąsiedztwa. Taki zwykły, troszkę nieśmiały facet, dość wysoki szczupły szatyn z zielonymi oczami - uwielbiam na niego patrzeć i słuchać jego głębokiego głosu :)