Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nfgjig9ogg

Znacie bardzo ładną dziewczynę, ale skromną, taką, ktora się nie wywyższa?

Polecane posty

Gość nfgjig9ogg

bo jakie znam wiele ładnych, ale nieskromnych, wywyższają się strasznie, panoszą się. A znacie ładne, ale skromne, które się nie wywyższają?

Gość Moja opinia:
Wszystko jest kwestią gustu, skromne dziewczyny najczęściej ubierają się niepozornie, nie malują zbyt mocno, nie rzucają się w oczy.

Gość skromna piekna inteligentna
to ja :( a najbardziej mnie boli jak mi kolezanka(tez ladna) dopierdala przy innych, tylko mi bo wie ze jej nie odpowiem :( i znajomi to zauwazyli nawet,ze ona mi dogryza ale co ja mam zrobic jest moja najlepsza kolezanka a mamy po 21 lat :(

Gość YesYesYes!
Akurat ja jestem skroma ładna i się nie wywyższam chociaż lubię bluzki z dekoltem, porządny makijaż i ogolnie wyglądać jak seks bomba :)

Gość skromna piekna inteligentna
yes yes ja tez lubie sie ubierac sexi i kobieco:P

Gość nfgjig9ogg
ale mi chodziło bardziej o skromnośc z charakteru, taka która jest równa, pogada z ludźmi, a nie, że z tym to nie pogadam, bo to byle kto

Gość kuchareczkaaa vip
ja i lubię i umiem gotować:):D

Ja jestem taka:) i nie lubię lasek co uważają się za nie wiadomo co. Np. Z tym nie gadam bo wygląda jak lump. Ludzi po wyglądzie się nie ocenia tylko po zachowaniu itp

To zależy co mas na myśli. Bo jeśli chodzi o to że dziewczyny, które uważasz za ładne nie chcą sie z Tobą umawiać to świadczy to jedynie o tym, że jesteś dla nich za lichy po prostu, a nie o tym że są przemądrzałe alb niefajne.

Ja właśnie byłam taka że z każdym pogadam i powiem że faceci do tego nie dorośli :o od razu mają wielkie nadzieje i potem wychodzi sie na najgorszą :o

Gość Polianna07

Moze sam jestes pusty i lecisz tylko na ladne a z brzydkimi nawet szkoda czasu gadac? No i dla tych pieknych jestes za brzydki. Zapamietaj sobie ze ladna nie jest ozdoba sluzaca do tego zeby sie nia dowartosciowac.

A to pisze byla brzydula. Wiec wiem jak faceci zmieniaja sie jak z paszteta nagle wyladnieje. Niestety stracilam do facetow szacunek.

Jestescie jak psy biegajace sa samica w rui za ladna. Robicie z siebie wycieraczki i jestescie smieszni. Bo ladne maja takich na peczki i smieja sie z waszych blagalnych spojrzen :) za to brzydkim i przecietnym jest niesamowicie przykro czuja sie pominiete. A to naprawde fajne dziewczyny ale po co to mowie jak macie je za podludzi.