Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miliiiiii

Cyganka ...

Polecane posty

Gość Miliiiiii

Witam dzisiaj przechodzą kolo sklepu zauwazylam ze stoi przed nim cyganka .. przeszlam kolo niej a ona do mnie z tego co zrozumialam powiedziala ..* umrzesz czarnula umrzesz * strasznie sie wystraszylam pobieglam do domu po chwili postanowilam pojsc porozmawiac z dziewczynami ktore w tym sklepie pracuja .. powiedzialy mni ze chodzi ona po wszystkich sklepach i chce wróżyć .... co mam na ten temat mysleć ? strasznie się boję ...

Gość Miliiiiii
moze tez wan sie zdazyla podoba sytuacja , moja rodzibna twierdzi ze byla to z jej strobny zaczepka zeby mnie sporowokowac zebym podeszla do niej i sie zaczela doipoiytac a ona by do mnie a daj pieniazek to Ci powiem ,....

Gość pomaranczkaaaaa999
prawdę powiedziała, każdy kiedyś umrze czyż nie :D

Gość Miliiiiii
hehe no tak wiem o tym ale nie wiem o co jej chodzilo myslicie ze to btyla taka prowokacja ?>

Gość Miliiiiii
no to sie zgadza akurat mam czerne wlosy ale to widziala bo zadnej czapki nie mialam xD

Gość OkoOko
znajdź ją i powiedz "cyganko, dostaniesz kurzajek", tak samo wartościowa wróżba:P

Gość Miliiiiii
Mam nadzieje bo kurde ja jestem strasznie strachliwa i teraz kombinuje kurde o co jej chodzilo .. co za glizda z tej baby

Gość Miliiiiii
to co ona powiedziala to to kazdy umrze to jest logiczne .. ja widzialam w u mnie w miescie ja po raz pierwszy u mnie nie ma tych smierdzieli w ogole ale musiala przyjechac za kasa lazila po sklepach zaczepiala ekspedientki czy im nie powrózyc itd... rto chyba mnie tez chciala jakos zwabic mam nadzieje

Co Ty kochanie nie przejmuj się jakąś chorą babą :D He he przecież nikt normalny nie zaczepia ludzi obcych na ulicy i nie życzy im śmierci :) Pewnie jakaś chora psychicznie , nie bój się ❤️

Gość Miliiiiii
nie wiem czy ona mi zyczyla smierci czy to jakas wizja jej byla czy po prosto manipulacja zwykl.a kurde ja swiezopo badaniach jestem .. jestem zdrowa :D