Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusia z bigg problemem

Głupi żart i zaczął się problem...

Polecane posty

Gość norbus
ciekawa prowokacja,przyznaje. Nie wierze,ze matka nie wie,która jest "Basią" a która "Kasią" To sie poprostu czuje i wie.

Gość Na leczenie
Wytłumacz mi co ma "podmiana" dzieci do problemów zdrowotnych w przyszłości, bo sorry ale nie czaje bazy :o

Gość dellicje
a przy porodzie nie byly mierzone, wzrost i obwód główki??

A któraś z was ma bliźniaki? Jednojajowe? Takie same? Nie? To zapraszam do dyskusji jak urodzicie swoje takie bliźniaki a na razie życzę miłej podróży opuszczając ten temat...

Gość Na leczenie
Prowo sie nie udało :D

No ma wiele ale skoro ty wiesz lepiej że to nie ma nic do rzeczy to po co się pytasz?

Mi nic nie musi się udawać, szukam tu porad kobiet - mam a nie rozwścieczonych małolat bo rodzice z domu na dyskę nie puścili. Wasze zdanie i Wasze teorie kompletnie mnie nie interesują, jeszcze do tego nie doszłyście?

Gryzzelda i chyba tak zrobię ;) Zobaczę co lekarz powie i jak na to zareaguję, mam nadzieję, że mi pomoże :)

Gość esrg
na kafe ciezko o pomoc bo wiekszosc umie tylko krytykowac. sluchaj idz do lekarza i niech zbada doklanie. tak jak jedna napisala obwod glowki, wzrost i waga i po tym rozpoznacie a na przyszlosc nie pozwol by ta kobieta zostala sama z dziewczynkami bo jest jakas niedorozwinieta

Wytłumacz mi co ma "podmiana" dzieci do problemów zdrowotnych w przyszłości, bo sorry ale nie czaje bazy możesz wytłumaczyć? bo też właśnie nie wiem

Gość milka992
Moja przyjaciółka ma dwóch chłopców bliźniaków, i miała się na tyle dobrze że szło ich rozróżnić - jeden był większy i miał pieprzyka na główce, a drugi mniejszy :). Ale jacy słodcyyy :).

No własnie zauważyłam że część kobiet (a może raczej dziewczynek) rajcuje się pisaniem w każdym temacie że to prowokacja ;)

Gość Na leczenie
Jordan.pl - no własnie ja nie kumam o co jej chodzi, może dlatego że nie jestem żabą :D To pytanie chyba ją "zbiło" i dlatego się tak rozwścieczyła. Ja rozumie jakby jedna np. miała szmery na serduszku od urodzenia, a potem po "podmianie" na kolenych badaniach szmerów nie miala by żadna, a np. za kila miesięcy czy lat kłopoty z serduszkiem znów u jednej by się zaczęly. Głupi przykład no ale...

Gość Na leczenie
a tak apropo co tu robisz jeszcze, przecież napisałaś " życzę miłej podróży opuszczając ten temat..."

Gość no to wejdz na wage sama
i z dziewczynkami, po kolei odejmij wage i wyjdzie

no dokładnie, szkoda że się nie doczekałyśmy odpowiedzi - głupie dziewczynki, myślałyśmy że nas Pani czegoś nauczy

Gość dellicje
dajcie Jej spokoj !!! przeciez to jest swiezo upieczona matka, wiecie iloma rzeczami sie czlowiek na poczatku przejmuje ??? na pewno wiecie, skoro jestescie na tym forum / Co jej chcecie udowodnc? matka jest przewrazliwona i martwi sie, ze przez to ze nie wie ktora dziewczyna jest ktora, to moze w przyszlosci cos strasznego sie stanie... pewnie sie nic nie stanie, ale jako matka ma prawo sie martwic.I do tego na zapas :P zejdzcie z dziewczyny a nie tworzycie sobie wredne towarzystwo wzajemnej adoracji

Droga "Na leczenie" nic mnie nie zbiło tylko o ile się orientuję temat nie jest o stanie zdrowia dzieci ale o tym jak je rozpoznać. A żebyś już tak się nie podniecała to napiszę ci, że były problemy przy porodzie i jedna z dziewczynek miała problem z przyjściem a świat dlatego normalna osoba chce wiedzieć które to dziecko aby móc je obserwować. Nienormalna i chora psychicznie osoba jak ty szuka dziury w całym.... Co ci mam jeszcze napisac abyś była w stanie wzbić się na wyżyny swojej małej inteligencji by móc dać mi spokój i zająć się swoim nudnym życiem? Jak ci się temat nie podoba to go po prostu opuść, o ile masz w sobie choć trochę godności. Zamiast się zajać meritum sprawy rozdmuchujesz zupełnie niepotrzebnie poboczne aspekty w niewiadomo jakim celu, atrakcji szukasz?

Zrobię najlepiej jak się po prostu przeniose na forum dla osób zalogowanych ( i dojrzałych psychicznie i fizycznie) bo tu chyba zbiegowisko osób ułomnych - nie wszyscy ale znacząca większość. Dziękuje za rady i pozdrawiam.

Nienormalna i chora psychicznie osoba łatwo Ci przychodzi obrażanie ludzi. Po prostu byłyśmy ciekawe o co chodzi z tymi chorobami w przyszłości. Powodzenia

Gość Na leczenie
Jeśli myślisz że mi ublizyłas to się mylisz, poprostu sama się zaplątałas w tym co piszesz. Raz piszesz o problemach zdrowotnych a teraz " temat nie jest o stanie zdrowia dzieci" zdecyduj się kobieto !

Gość Błagam Cię
"... jedna z dziewczynek miała problem z przyjściem a świat..." - rodziłaś SN ? Hmmm... takie rzeczy mało kiedy zdarzają się w dzisiejszych czasach. Też mi to śmierdzi prowokacją.

Gość aeaeaeaea
Moja szwagierka rodzila blizniaki sn i jak pierwsze wyszlo to ustala cala akcja i byl problem ,mieli juz szykowac cesarke ale jakos ruszylo i urodzila normalnie

Gość dellicje
Błagam, Cie - weź sie poucz a potem wypowidaja w dzisiejszych czasach normalnie rodzi sie bliźniaki SN, chyba że z góry wiadomo ze cos jest nie tak !@!!!!!!!!1

Gość hahahah.......
kretynskie prowo ale ile debilek sie nabralo :D:D:D:D:D Sama mam blizniaki, "nie do odroznienia" ;-) i my, rodzice dajemy sobie rade :D Chociaz nie jest latwo ale ZAWSZE jest maly drobiazg odrozniajacy dzieci. ZAWSZE!

Gość coś mi się wydajeee
że, "dellicje" to autorka topiku, bo tak JEJ broni, a w innych tematach jedzie po kazdym jak sie da.

Gość dellicje
że co ?? po kim ja jade, prosze wkleic linka

Gość autorka raczej się wypięła
na was niewyruchane frustratki :D założyła temat na innym forum i nieźle was tam obsmarowała. i słusznie :D

Gość lkdsjfokw
autorka ma 2 noworodkow w domu wiec hcyba normalne ze nie moze siedziec non stop przy komputerze

Gość lolotop
Jak mają miesiąc to już są niemowlęta a nie noworodki :P