Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aldik_

grube uda -.-

Polecane posty

Gość aldik_

Witam. mam ogromny problem z udami. są wręcz obrzydliwe. zawsze sie zabierałam za odchudzenie ich, ale zawsze kończyło sie na "a dam sobie spokój". teraz pomyślałam: koniec z tym! dlatego piszę tu do was, gdyż chciałabym się jakoś pozbyć tego wrednego tłuszczyku. mam zaledwie 156cm :( i waże 54kg. do pasa jest ok, tzn. i tak uważam że mam za mały biust, ale no niestety nie zrobie z tym nic. ważne jest wyszczuplenie ud ! a wiec.. zna ktoś jakieś skuteczne diety,, ćwiczenia ? z jakieś 4 miesiące chodziłam na kung fu i nic. trener straszny wycisk nam dawał, ale ani kg nie schudłam. jeździłam na rowerku stacjonarnym z 3 tygodnie, nic.... eh

Gość aldik_
56.5cm :(

Gość widaj w klubie:)
czuje sie jakbym slyszala siebie.mam 155 cm wzrostu, 54 kg, 55,5 cm w udzie!! nie wiem co z tym zrobic. ja cwicze na orbitku, od czasu do czasu biegam

Witam:) Kobiety naturalnie mają tendencję do tycia w dolnych partiach ciała. Stąd częste dysproporcje pomiędzy dość "szczupłą" górną częścią ciała a szerszym dołem. Niełatwo jest spowodować chudnięcie w określonych partiach ciałą, ponieważ utrata kilogramów przebiega raczej równomiernie. Ćwiczenie na rowerku, lub innego rodzaju ćwiczenia na uda nie rozwiązują problemu, powodują rozbudowanie mięśni w tym rejonie i zaburzenie proporcji. Warto aby ćwiczyła Pani górne partie ciała, ramiona i biust, stosowała racjonalną dietę, a problem ud spróbowała rozwiązać wzmagając drenaż limfatyczny w ich obrębie. Pomocne mogą okazać się masaż tych partii ciała (szorstkie myjki, delikatne szczypanie palcami), peelingi, chłodny prysznic, a także stosowanie kremów wyszczuplających i herbatki zwiększające usuwanie wody z organizmu. Jeśli na udach dodatkowo występuje celulitis, prawdopodobnie zatrzymana jest tam także pewna ilość wody. W razie dodatkowych pytań, proszę o kontakt mailowy : monikach@diety.poznan.pl. Gdyby była Pani zainteresowana ustaleniem odpowiedniej diety mogącej wspomóc pozbywanie się niechcianych centymetrów, polecam moją stronę: www.diety.poznan.pl, moze tam Pani zapoznać się z moją ofertą. Pozdrawiam

Gość gfhgsfjfgjdsg
jezdżenie na rowerku ani zajęcia kung fu nic nie zmienią. chudnie się od ujemnego bilansu kalorycznego. trzeba zrobić szlaban na miskę i tyle. i nie da się schudnąć z jednej części ciała. zresztą masz po prostu nadwagę